21. august 2019

					
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genspejling af naturens former i glas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genspejling af naturens former i glas
Heden - 05. marts 2019 kl. 09:03
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Lørdag den 9. marts kl. 14 åbner en udstilling i Galleriet Svenstrup med spændene værker af billedkunstneren Klaus Seyffart, Borup og glaskunstneren Linda Fischlein, Præstø

Linda Fischlein arbejder i formet koldglas med inspiration fra naturen.
Hun bor og arbejder i den gamle by Præstø, tæt på hav og skov. Fascinationen er mønstrene og farverne, formet af naturen i et stykke træ, bark, grenstump eller blad. Enkle dele som bliver frosset fast i det varme bløde glas. Øjebliksbillede af strukturen og linjer som stivner og fastholdes under glassets nedkøling.
Naturen som kontur i materialet, kombineret og fremhævet med lyset, glassets transparens og farver, nogle gange sat sammen med andre materialer.
Der bliver også arbejdet grafisk med det sort /hvide udtryk på glasset. Det er fx de nøgne vintergrene i mørk silhuet mod den lyse himmel som dekoration på et fad, helt i egen streg. Linda Fischlein er uddannet grafiker fra Danmarks Designskole.

Klaus Seyffart bor og har atelier i Borup. Han arbejder primært med tegning og maleri og viser på udstillingen både nye og ældre værker.
 
Ved siden af sin kunstneriske virksomhed kender mange måske Klaus Seyffart fra nogle af hans civile jobs i lokalområdet, idet han dels har været leder af Møllegårdens Børnehave (nu Møllehøj), SFO-leder på Borup Skole, chefkonsulent i Skovbo Kommune og Udbuds- og Indkøbschef i Køge Kommune.
 
Udstillingen med Linda og Klaus kan ses i Galleriet Svenstrup, Borupvej 106 A, 4140 Borup. Der er fernisering lørdag den 9. marts mellem kl. 14 og 17. Også søndag den 10 marts, lørdag den 16. marts og søndag den 17. marts mellem 14 og 17 holder galleriet åben for udstillingen.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk