14. december 2017
Idrætshal Ramsø 2 uge 39
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gadstrup glæder sig til ny idrætshal og multibane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gadstrup glæder sig til ny idrætshal og multibane
Heden - 26. september 2017 kl. 12:06
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rejsegildet for den ny idrætshal i Ramsø – kombineret med 1. spadestik på en ny multibane ved siden af hallen – var en glædelig dag for lokalsamfundet.

Ikke nok med at solen skinnede den 20. september – der var også masser af solskin i talerne fra Ramsøhallens brugere og borgmester Joy Mogensen ved rejsegildet for den nye hal, der afløser den, der brændte ned for 1½ år siden.
Den nye idrætshal bliver 950 m² med springfaciliteter og boldbaner. I forhold til hallen, der brændte, er arealet udvidet med 550 m². Fra gulv til kip inde i hallen bliver der 12 meter, og vinduerne i hallen bliver 5 meter høje.


Springfaciliteterne består af 5 springgrave med trampoliner, lift, løsskum samt en fiberbane. På boldbanerne kan der spilles basketball, volleyball og badminton.
Multibanen bliver med kunstgræs til forskellige idrætsaktiviteter mm. Den skal bruges til forenings- og skoleaktiviteter og medfinansieres af Gadstrup IF med flere. Multibanen kommer til at ligge for enden af den nye hal.
Senest har partierne, der har indgået budgetforlig afsat yderligere 16 mio. kr. til udvikling af Ramsøhallen på den nordlige side, så endnu flere idrætsfaciliteter kan blive samlet omkring hallen.


Fakta
Efter branden af Hal 2 var kommunalbestyrelsen meget velvilligt stemt for at fremskynde udvidelsen af Ramsø Hallen, som har ladet vente på sig i nu mange år.
Bevillingen var på 7,2 mio. kr. for 550 m² udvidelse, hvilket stort er svarende til oplægget fra Gadstrup IF, Gadstrup Gymnastikafdeling og Ramsø Hallens bestyrelse.
Kommunen færdiggjorde projektet og sendte det i udbud. Her viste det sig imidlertid, at der måtte en ekstra bevilling på 2,1 mio. kr. til, for at økonomien kunne hænge sammen. Igen var der stor politisk forståelse, og ekstrabevillingen kom på plads.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk