15. juli 2019
Dilettant 3 uge 11
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuldt hus til dilettant premiere forestillingen i Gørslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuldt hus til dilettant premiere forestillingen i Gørslev
Heden - 09. marts 2018 kl. 11:52
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var alt udsolgt og fuldt hus til Gørslev Dilettantens premiereforestilling "Mens vi venter på Hobro" i Gørslev Forsamlingshus lørdag, den 3. marts 2018.
I år var det 38. sæson med dilettant i Gørslev, der traditionen tro bød på underholdning i den humoristiske kategori. Publikum morede sig da også med masser af grin og klapsalver. Efter forestillingen blev salen i forsamlingshuset ommøbleret med stole og borde, hvorefter der var spisning og efterfølgende dans til levende musik ud på de små timer. En hyggelig aften i forsamlingshuset, hvor alle havde det dejligt.
Skuespillet var lidt i fortsættelse til sidste års stykke "Tyrolerekspressen", hvor flere af rolle indehaverne var gengangere. Kort om stykket uden at røbe for meget:
En kvinde, der har noget kørende med 3 mænd, har det ikke nemt. Det gør det ikke nemmere, at hun er gift med en af dem. De dukker alle op på en lille station i Østjylland, samtidig!!
Hendes forældre, det ældre ægtepar fra "Tyrolerekspressen", sidste års forestilling – ham med nødbremsen – er der pludselig også. Det kunne vel gå an for en sej forretningskvinde, hvis det ikke var for stationsforstanderen, den uforskammede Erwin T.H. Christensen – ja, ham fra "Tyrolerekspressen" – krimminalpolitiet, edderkoppen og liget på toilettet.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk