21. januar 2019
gjfoto
gallery icon

Se billedserie

Foto: gjfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Franks store dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Franks store dag
Heden - 14. marts 2017 kl. 10:37
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nogen gange skal man grueligt meget igennem for at få nå frem til målet, og det kan 56-årige Frank Poulsen fra Borup tale med om.
For over fire år siden fik han den ide at omdanne den tidligere Falck-station i Borup til et nyt forsamlingshus. Men det viste sig at være lettere sagt end gjort.

Selve ombygningen og indretningen af den gamle Falck-station til et nyt selskabslokale gik nogenlunde smertefrit, men så gik der brok i den.
Med et par af stedets naboer som drivkraft blev der samlet underskrifter ind, og inden Køge Kommune skulle tage stilling til den endelige tilladelse til projektet, blev der afleveret 28 protestunderskrifter fra naboerne.
Det gjorde indtryk på politikerne, og projektet hang tilsyneladende i en tynd tråd, men så skete der noget.

Det tavse flertal i Borup valgte at lukke munden op, og stille og roligt opstod der en meget stor opbakning til Frank Poulsen og hans idé.
Dels fordi den ville kunne bringe nyt liv til en hensygnende bymidte i Borup, og dels fordi flere af de naboer, der oprindeligt havde skrevet under på protesten, følte sig ført bag lyset, da de først fik snakket med Frank Poulsen og set nærmere på den gamle Falck-station.

Det førte i løbet af foråret sidste år til, at der blev afleveret en ny omgang underskrifter til Køge Kommune. Denne gang med hele 329 underskrifter, der bakkede op om Frank Poulsen og hans projekt.

Og lørdag den 11. marts 2017 blev så dagen, hvor Frank Poulsen endelig kunne se sin drøm gå i opfyldelse.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk