5. december 2020
Borup Kulturhus er på ny rammen om Skovbo Kunstforenings folkeudstilling i november og december.
Borup Kulturhus er på ny rammen om Skovbo Kunstforenings folkeudstilling i november og december.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Folkeudstilling i Borup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkeudstilling i Borup

Skovbo Kunstforening er i fuld gang med at modtage tilmeldinger til den traditionsrige, årlige "Folkeudstilling", der samler de lokale kunstnere fra store dele af Midtsjælland i Borup Kulturhus.

Heden - 21. oktober 2020 kl. 08:30

Hvert år afholder Skovbo Kunstforening en folkeudstilling i Borup Kulturhus. Formålet med folkeudstillingen er at give mulighed for at eksponere den kunst, som man beskæftiger sig med i hverdagen og chance for at vise sine værker frem.

Det er 41. gang, at Kunstforeningen afholder en u-censureret udstilling, hvor alle kan være med. De 30 først tilmeldte kommer med på udstillingen med maksimalt tre værker, der er vægplacerede. For skulptører og kunsthåndværkere placeres værker på podier eller i montrer.

Der er mulighed for at udstille maleri, tegning, akvarel, collage, foto, tekstil, mixed media, skulptur, glas, keramik, træskærerarbejde m.m.

Gennem årene har der altid været stor interesse for at udstille, og ferniseringen er et rigtigt tilløbsstykke, hvor der er musikalsk underholdning, og hvor snakken går. Det er den årlige mulighed for at møde andre, der arbejder med de samme ting, og udveksle ideer og erfaringer. Udstillingens sekretær Marianne Rasmussen står for tilmelding og information vedrørende udstillingen. Folkeudstillingen løber i perioden søndag den 15. november til og med søndag den 13. december.

- Skovbo Kunstforening afholder ferniseringen, som er den mest besøgte i foreningens regi. Folkeudstillingen er populær, og der er normalt flere potentielle udstillere, end der er plads til. Skulle det også være tilfældet i år, så skriv dig på ventelisten. Vi har ofte tilbudt nogle at kunne deltage i sidste øjeblik, lyder opfordringen.

Tilmelding kan ske via mail til folkeudstilling@skovbokunst.dk med oplysning om navn, adresse, tlf. og hvilken kategori af kunst, man ønsker at udstille eller ved sms på tlf. 27631202.

Der er fernisering 15. november klokken 14.00-16.00.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk