12. december 2017
Kidz award uge 14
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flot pokal til Kidz Sport Awards

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot pokal til Kidz Sport Awards
Heden - 10. april 2017 kl. 08:25
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 26. marts 2017 fik Viby Svømmeklub den allerførste pokal i klubbens korte historie. Det var Julie Balling Jensen, der har været klubbens trofaste hjælpetræner siden 2014, der overrakt en flot pokal til Roskilde Idrætsunions store Kidz Sport Awards i Gundsølille.

Der blev kåret 4 vindere i alt inden for breddeidrætten 8 -14 år i kategorierne: Årets ildsjæl, Årets idrætskammerat, Årets fighter samt for Den gode bemærkelsesværdige præstation. Julies blev hædret for at være Årets Idrætskammerat. Julie fik overrakt hele to pokaler, idet den store pokal på billedet er en vandrepokal, mens den mindre kan beholdes.
Den stolte formand for Viby Svømmeklub, fortæller om Julie, at hun er den hidtil yngste hjælpetræner, som klubben har haft. Julie var nemlig kun lige fyldt 12 år, da hun startede som hjælpetræner i svømmeklubben, men hun beviste hurtigt sit værd, bl.a. som hjælpetræner til klubbens Aqua Camps.

I indstillingen siger svømmeinstruktører, Dorthe T. Hansen bl.a. om, Julie, at hun er meget populær blandt de mindre børn, der tit kappes om at få hjælp af Julie. På nogle af holdene er Julie kun nogle få år ældre - og ikke meget højere (!) -, men hun forstår alligevel kunsten at balancere som både legekammerat og træner for de små. Hun ses altid glad og smilende i bassinet, hvilket ofte har en god effekt på de mindre og lidt vandforskrækkede børn.

Der var masser af fest og farver til årets Kidz Sport Awards, der igen i år viste sig at være en fantastisk fin børneidrætsfest, hvor alle kommunens unge idrætsudøvere, der i 2016 har vundet Sjællandsmesterskaber mv. bliver hædret.

Kidz Sport Awards 2017 blev afholdt sammen med Gundsølille Idrætsforening, og børneidrætsfesten foregik i Gundsølillehallen, der ligger mellem Roskilde og Jyllinge.

Programmet var alsidigt og strakte sig fra at få besøg af lokale sportsnavne til underholdning med Bubber. Læs mere om Roskilde Idrætsunions store Kidz Sport Awards i Gundsølille. facebooksiden: https://www.facebook.com/kidzsportawards

Tip os

57522288


heden@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk