26. oktober 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere penge til omfartsvej ved Borup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere penge til omfartsvej ved Borup
Heden - 23. september 2020 kl. 08:30

I sidste uge nåede et bredt udsnit af byrådspolitikerne i Køge Kommune frem til et forlig om budgettet for perioden 2021-2024.

Forliget giver bl.a. 23 millioner kroner til færdiggørelse af omfartsvejen ved Borup.

Og det er godt nyt, mener Erik Swiatek (A), medlem af Byrådet og formand for Teknik- og Ejendomsudvalget i Køge Kommune.

"De 23 millioner er primært sat af til den sidste etape - den, der går fra Ørningevej til Ryeskovvej. Det er tanken, at finansieringen af hele omfartsvejen dermed er på plads," siger han.

Hos Borup Borgerforening, der gennem mange år har arbejdet for at få omfartsvejen gjort til en realitet, vækker nyheden stor glæde.

"Vi er jo ovenud lykkelige og glæder os til, at de praktiske tiltag sættes i gang, såsom VVM-redegørelse og køb af jord til den 5. og sidste etape. Det har været over 40 år undervejs, og nu tør vi endeligt tro på det. Det bliver godt for Borups borgere, store som små, som bliver fritaget for en stor del af den tunge trafik," lyder det fra Diana Chabert, bestyrelsesmedlem i Borgerforeningen.

Om de 23 millioner kroner er tilstrækkeligt til at få afsluttet hele projektet med omfartsvejen, kan hun dog godt tvivle på. Men hun ser pengene som et vigtigt signal om vilje fra politikernes side og er optimistisk med henblik på det videre forløb.

"Nu er vi i hvert fald godt i gang."

Af Marie Louise Rasmussen

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk