19. oktober 2021
Til DM i Bilstereo bliver der konkurreret på både god lyd i bilen, perfekte installationer, vilde designs og hvor mange decibel anlæggene kan spille.
Til DM i Bilstereo bliver der konkurreret på både god lyd i bilen, perfekte installationer, vilde designs og hvor mange decibel anlæggene kan spille.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Finale i DM i bilstereo i Gadstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Finale i DM i bilstereo i Gadstrup
Opdateret 11. oktober 2021 kl. 13:23
Heden - 11. oktober 2021 kl. 08:30

Lørdag den 9. oktober fra kl. 10 til 17 afholdes årets event for bilstereo-entusiaster i Gadstrup. Det er Dansk bilstereoforening i samarbejde med DC Scandinavia A/S, der byder velkommen til DM i bilstereo.

Om du er interesseret i den absolutte Hi-fi-oplevelse i bilen, om du går op i lyd og styling eller om du vil høre hvilke biler i Danmark der kan spille højest, så er DM i Bilstereo stedet at komme.

DM afholdes hos DC Scandinavia A/S, Erhvervsparken 8 i Gadstrup. Her kan du se og især høre, hvad der er det absolut bedste inden for bilstereo i biler i Danmark.

Der bliver konkurreret på både god lyd i bilen, perfekte installationer, vilde designs og på hvor mange decibel anlæggene kan spille. Der er masser af muligheder for at lytte i bilerne, få en god snak med dem der har bygget bilerne og se om Bilstereo-konkurrencer kunne være noget for dig.

Vinderne kvalificerer sig til at deltage i Europamesterskaberne i Østrig, så der er alt at kæmpe for, og alle deltagere har ydet deres bedste for at lave det bedste resultat, om det er naturtro musikgengivelse eller om at komme op på 150dB eller mere.

Du kan også besøge DC Scandinavia A/S og se deres store udvalg i kvalitets-bilstereo og tilbehør.

Der vil være
konkurrence og gode tilbud på dagen, og Pølsebrødet kigger forbi og sælger lækre pølser, sandwich, og sodavand.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk