24. juni 2019
Fernisering 2 uge 3
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fernisering i Kulturhuset i Borup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fernisering i Kulturhuset i Borup
Heden - 15. januar 2019 kl. 11:10
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var talstærkt fremmøde af interesserede mennesker, som fik en rigtig god og hyggelig eftermiddag søndag 7. januar ved fernisering på udstillingen - Fordybelse er solskinsdage - en række skønne værker af kunstneren Paul Beckett. Udstillingen blev åbnet af direktøren for Køge Skitsesamling/KØS Ulrikke Neergaard og herefter en interessant introduktion til kunstnerens liv og arbejde af enken Beatrice Beckett.
Skovbo Kunstforening er stolt af at kunne præsentere kunst på et så højt niveau udtaler foreningens formand Lise Ingemand, som var meget glad for den flotte opbakning til udstillingen. som man i øvrigt er meget velkommen til at besøge de kommende lørdage og søndage kl. 14-16 frem til den 17. februar.
Foreningen arbejder til stadighed på, at kunne præsentere spændende og varieret kunst for såvel medlemmer, som andre interesserede og udbred gerne budskabet til venner og bekendte, så rigtig mange får glæde af kunsten. Som medlem af Kunstforeningen får man en række fordele i form af medlemstilbud. Ved den årlige generalforsamling (24. april) - har man mulighed for at vinde en af årets kunstpræmier, så der er ingen grund til at holde sig tilbage. Kom og bliv medlem af og støt op om foreningen! Man kan følge os på www.skovbokunst.dk

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk