3. april 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fastelavn i Multihallen i Borup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fastelavn i Multihallen i Borup

For tredje gang arrangerer Kristina Hyttemads fra Maler & Murer Hytten fastelavn i Borup - i samarbejde med Borup Fodbold og sponsorer fra byen.

Opdateret 18. februar 2020 kl. 09:43
Heden - 18. februar 2020 kl. 08:30
Af Marie Louise Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På søndag vil Multihallen i Borup være fyldt med glade børn og voksne i festlige udklædninger klar til at slå katten af tønden.
Det er i hvert fald forventningen hos Kristina Hyttemads fra Maler & Murer Hytten, der sammen med Borup Fodbold står bag fastelavnsarrangementet i hallen.
Det er tredje gang, Kristina Hyttemads arrangerer fastelavn i Borup.
"Det har altid været Borup Handelsstandsforening, der har arrangeret fastelavn foran Fakta, men for tre år siden stoppede de. Jeg tænkte, at det ikke kunne være rigtigt, at en by som Borup ikke kunne tilbyde et fastelavnsarrangement til byens børn," siger hun.
Og så var det bare om at komme i gang.
"Vi gik og malede lokalerne til den nye Tøjmand - de lokaler, der nu rummer Go2Fitness - og jeg tænkte, at min fastelavn skulle være indendørs. Det er ikke sjovt at købe fastelavnstøj tre numre for stort, fordi der skal være plads til flyverdragt under tøjet."
Til det første arrangement for to år siden kom der mellem 100 og 150 mennesker, og det oversteg langt forventningerne.
En anden god ting var, at formanden for Borup Fodbold, Lars Fogde, lovede at sørge for Multihallen til fremtidige fastelavnsarrangementer samt at sørge for frivillige til opsætning af borde og tønder.
Med yderligere hjælp fra sponsorer fra byen til præmier til de forskellige kattekonger og kattedronninger og bedste udklædninger var vejen banet for en tradition.

Håber på 300 deltagere
Sidste år var der omkring 200-250 deltagere til fastelavnsfesten i hallen, og Kristina Hyttemads håber på mindst
det samme, men også gerne 300 deltagere i år, hvor der venter herrerne en særlig udfordring:
"Herretønden er en særlig sponsorgave fra Maler & Murer Hytten. Vi får den specialfremstillet af en lokal bødker, så den er ekstra, ekstra forstærket og kan tåle mange tæsk, før den går i stykker."
Arrangementet begynder kl. 14 og er for alle, der har lyst til en hyggelig eftermiddag. Venner eller familie fra nær og fjern er også velkomne.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk