23. januar 2019
Viby friskole 2 uge 37
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fart på - på friskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fart på - på friskolen
Heden - 13. september 2018 kl. 08:54
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Høstfest på Viby Friskole er en traditionsrig dag. I år var temaet Racerløb – med sæbekassebiler.
De 16 konkurrerende racerhold skulle selv samle bilerne. Hjul, bundstykker, skubstænger og aksler kan naturligvis kombineres på mange måder, og hvis puslespillet var nemt, var der gode muligheder for at blive malet med vognens logo – fx lyn i panden til team Harry Potter, lyserøde kinder til team Girl Power eller det klassiske sort- og hvidternede formel 1-flag. Holdets heppekor kunne lave maracas og pomponer i bilens farver eller øve fængende kampråb.
4 sæbekassebiler stillede op ad gangen på ruten rundt om skolen. Både små og store elever dystede – og lærerne lagde hårdt ud med en sejr i deres første heat til Lektor Blomme-bilen - med en lille dåse monteret på siden til maltbolsjer. Nogle biler mistede hjul undervejs og måtte bæres i pitten for at få udbedret skaderne, inden de fik en ny chance i næste heat.
Det store regnskab blev talt op og herefter kunne Lynet McQueen, Lej et lig, Pink Ladies og Bumle løbe og skubbe sig gennem en hæsblæsende finalerunde, hvor alle satte de sidste kræfter ind. Team Lej et lig løb med sejren som Viby Friskoles hurtigste racerteam. Bagefter var der priser til den bedst udsmykkede bil, fairplay-prisen, fighterprisen og flere andre.
Så gik bilauktionen i gang. Her kunne der bydes på de mange biler, og flere af skolens mindre elever kan nu øve sig hjemme på villavejen i sæbekasserally.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk