17. februar 2019
FDF Gadstrup 2 uge 35
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FDF Gadstrup-Snoldelev på årets sommerlejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FDF Gadstrup-Snoldelev på årets sommerlejr
Heden - 29. august 2018 kl. 10:04
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Uge 28 var en flok forventningsfulde FDF´er fra Gadstrup-Snoldelev af sted på årets sommerlejr.
Året tema på lejren var Smølfer, så alle mødte op med smølfehuer på.
Vi mødes lørdag ved hytten i Ganløse, hvor der blev pakket ud og hygget. Ved denne super dejlige hytte var der en shelter til seniorvæbnerne og 4 udendøres hemse, hvor de andre børn hurtigt fik fordelt sig.
Imens de "små" pakkede ud hjemme i lejren, var piltene og seniorvæbner ude og handle stor ind, dette var en del af et mærke de skulle tage i løbet af ugen.
Da vi pga. afbræningsforbud ikke måtte tænde bål, måtte vi tage fantasien igang til vores daglige lejr bål.
Ved dagens lejrbål, havde vi hverdag besøg af Gargamel og hans kat Azrael, som lavede god underholdning.
Søndag var alle en tur i kirke i Ganløse kirke hvor vi gik ind til. Det var en god oplevelse for alle, og det sluttede af med at vi blev inviteret på kaffe og små kager efter gudstjenesten.
Hver aften inden det var tid, at hoppe i soveposerne skulle der vaskes tæer. Vi var jo så heldige, at vi havde en lejr med sol og sommer, hvilket betød beskidte tær.
Mandag havde vi besøg inde fra FDF hovedforbund, og derfor skulle vi være rigtige smølfer, så alle blev malet i hovedet med blå maling.
Tirsdag drog seniorvæbner af sted på en 24 timers hike uden voksne, hvor de skulle af sted og besøg forskellige steder, og melde tilbage til deres leder. Så af sted med bus og S-tog, og deres gode gåben. De var b.la. i Værløse og have en guidet tur i Hankar 46. De sluttede af i en shelter, hvor de spiste deres medbragte feltrationer. Igen måtte de jo ikke lave bål.
Onsdag støtte alle vi andre til dem ude i shelteren hvor vi gik ud og mødte dem. Også var alle samlet det den dårlige hike.
Torsdag og fredag tog vi til Buresø hvor der blev badet i stor stil og alle nød det fantastiske vejr.
Alle dage blev der hygge på kryds og tvært af alle aldre, børne var rigtig gode til at søger for alle hyggede sig. Der blev leget, lavet krea ting, skrevet breve hjem, spillet spil, læst historie mm.
Lørdag kom forælderene og hentede en flot trætte børn, som nu trængte til at komme hjem og sove et par dag.
Alle lederene fra FDF Gadstrup-Snoldelev vil gerne sige tak fordi vi måtte låne jeres fantastiske børn og tak for en dejlig uge.
FDF Gadstrup starter op efter sommerferien i uge 34, se nærmere infomation på vores hjemmeside www.fdf.dk/gadstrupsnoldelev

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk