26. maj 2020
Elitehåndværkeren 2020: Kristian Vecht Fuglsig Simonsen og Michael Peter Abildgaard Drewsen, som står bag Fjordland Kloak og Anlæg ApS.
Elitehåndværkeren 2020: Kristian Vecht Fuglsig Simonsen og Michael Peter Abildgaard Drewsen, som står bag Fjordland Kloak og Anlæg ApS.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elitehåndværkeren 2020 er fra Viby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elitehåndværkeren 2020 er fra Viby
Opdateret 20. maj 2020 kl. 09:12
Heden - 20. maj 2020 kl. 08:30
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Service og kvalitet er af øverste skuffe, og tidsplan og pris holder fra start til slut.
15 elitehåndværkere er udpeget af 3byggetilbud.dk på baggrund af portalens mere end 50.000 henvendelser fra de danske bygherrer over det seneste år.
Og vinderen af titlen som elitehåndværker 2020 går til Fjordland Kloak og Anlæg Aps. fra Viby.
”Fjordland Kloak og Anlæg er meget bevidste om at håndværkerfaget ikke kun er et håndværkerfag, men også et servicefag og denne tilgang har i høj grad betydet mange positive tilbagemeldinger fra de danske bygherrer,” siger Tino Chris Hansen, som er Costumer Relations Manager hos 3byggetilbud.dk.

Bygherrerne bestemmer
Traditionen tro har 3byggetilbud.dk indstillet og udpeget 15 elitehåndværkere på baggrund af blandt andet de tilbagemeldinger, som firmaet får fra bygherrer, der beder om tilbud på bygge- og renoveringsprojekter.
Bygherrerne rater håndværkere ud fra både svarprocent og tilfredshed med det udførte arbejde. Derudover har 3byggetilbud.dk haft en jury med, som også så på antallet af vundne opgaver, samt tilbagemeldinger og feedback fra portalens bygherrer.

Et skulderklap
3byggetilbud.dk har mere end 1.600 håndværkere tilknyttet deres service, som afgiver tilbud på de omkring 50.000 bygge- og renoveringsopgaver, portalen modtager årligt. ”Vi udvælger elitehåndværkerne for at sætte en tyk streg under det imponerende arbejde, som de mange håndværkere, vi har med i netværket, leverer. Det er både et skulderklap til håndværkerne, og så er det et kvalitetsstempel over for bygherrerne. Derfor har det også været meget svært at finde vinderne, fordi vi har så mange håndværkere med, der alle leverer høj kundetilfredshed og højt serviceniveau over hele linjen,” fortæller Tino Chris Hansen.
Se billeder og læs mere om alle elitehåndværkerne fra 3byggetilbud.dk her: https://www.3byggetilbud.dk/elitekaaringer-2020/

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk