20. september 2020
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Din Tøjmand åbner i Borup igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Din Tøjmand åbner i Borup igen
Heden - 09. marts 2018 kl. 11:48
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er det endelig blevet tid til at Din Tøjmand åbner i Borup igen.
Efter en større renovering af den gamle Fakta i Centeret i Borup, står lokalet nu flot, lækkert og moderne, og bugner af varer til både den unge konfirmand og til manden til både hverdag og fest.
Michael og Morten står klar til åbningen torsdag d 15. marts med gode åbningstilbud samt lidt til ganen, så snyd ikke dig selv for de gode tilbud og kom ind forbi og hils på og nyd den nye butik i byens center.
Morten er 49, har solgt tøj hele sit liv, senest som bestyrer af en Din Tøjmand butik i Hillerød, Morten har også haft sin egen herretøjsbutik i Stenløse for år tilbage, han er en person der ved en masse om tøj til mænd.
Det er Michael der har taget initiativet til butikken efter han er blevet kontaktet af nogle investorer der ejer nogle udlejningsejendomme, det faldt så på den gamle Fakta bygning der har stået tom længe.
Michael har de sidste 8 år kørt som udvikler af ejendomme hvor det mest var supermarkeder det handlede om.
"Jeg glæder mig vildt til at komme igang med tøj igen. Vi er blevet optaget i den landsdækkende kæde Din Tøjmand som nogen ved har været i byen før, denne kæde dækker vores marked rigtig godt. Vi kommer med stor ydmyghed med masser af energi men dermed ikke sagt, at der ikke skal ske noget, jeg tror, hvis alle arbejder sammen om denne fantastiske by, det gælder butikker, foreninger borgere og ikke mindst kommunen skal vi nok komme i mål, vi har beliggenheden, landskabet og en masse positive mennesker, lad os se fremad og komme igang.
Vi åbner butikken på torsdag d 15/3 kl 10.00 og vi glæder os til at se jer", hilser Morten og Michael

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk