18. oktober 2019
Dagplejens dag 1 uge 21
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De yngste poder hyggede sig til Dagplejens Dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De yngste poder hyggede sig til Dagplejens Dag
Heden - 21. maj 2019 kl. 09:36
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sanserne blev stimuleret, og nysgerrigheden blev pirret, da dagplejebørn fra hele Solrød Kommune mødtes til Dagplejens Dag.
Hvad er tungest- grankogler eller sten? Og hvor store kan sæbebobler egentlig blive? Dagplejens Dag i Solrød Kommune havde i år musik og science som tema, og de mange nysgerrige dagplejebørn udforskede og mærkede på livet løs hele dagen.
De fandt blandt andet ud af, hvad forskellen er på at hælde sand, bolde eller grankogler igennem et rør, og de kunne afprøve deres styrke ved at prøve at trække både brændeklodser og hinanden på en lille vogn.
Følesansen blev også udfordret med store baljer med fx gele og kartoffelmel i vand og boldbassiner fyldt med farvede bolde, som børnene kunne kravle op i.
Lige før frokost spillede Babybandet fra Musikkenborg op til dans, og alle børn var tryllebundet af den gode musik og sange om kroppen, mad og fugle.
"Vi fløj som fugle og snurrede rundt og hoppede og legede, og vi havde en i det hele taget en rigtig dejlig dag. Vejret var med os, og alle spiste sig mætte i boller og lækker økologisk frugt, som Super Brugsen Solrød havde sponsoreret. Stor tak til dem, " siger Mette Buch Malmberg, som er leder af Dagplejen.
Hun fortæller, at dagen blev sluttet af med farvelsang og en masse glade og trætte børn.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk