23. november 2017
Borup badminton 2 uge 17
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DM Bronze til Borup Badminton U17/U19 Holdturnering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DM Bronze til Borup Badminton U17/U19 Holdturnering
Heden - 25. april 2017 kl. 08:48
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I weekenden den 8. - 9. april 17 blev der afholdt DM for Ungdom holdturnering i Rønde i Jylland. Borup U17/U19 havde vundet sin pulje på Sjælland og havde dermed kvalificeret sig til DM!

Borups dreamteam fik hjælp fra lokalområdet og kunne dermed stille op i en flot Holddragt! Tak Flamingo!

De var klar til at kæmpe om guldet i det jyske (se billede 1) Alle glæder sig til to spændende dage, med en masse gode kampe, som de selvfølgelig var opsat på at vinde.

Lørdag skulle der spilles om muligheden for at kvalificerer sig til semifinalerne og måske finalen søndag. Borup kom godt fra start. Vandt sin første holdkamp 5-1 og det var som om, at holdet var fast besluttet på, ikke at give ved dørene, for det blev en meget nervepirrende dag, med mange spændende kampe, som ofte måtte afgøres i tredje set!! Vi holdt live kontakt med alle forældre i Borup, så de kunne følge med, og det var en fantastisk afslutning lørdag, at kunne meddele, at vores hold havde kvalificeret sig til finalerne søndag, og dermed muligheden for at bringe medaljer med hjem fra DM!!! Det var som om vores spillere ikke helt forstod, at de rent faktisk skulle spille om medaljer… Tror ikke helt de havde forventet at nå så langt!

Søndag mødte de op med kampgejst og klar til at kæmpe om medaljerne, og efter 2 seje/hårde holdkampe kunne de søndag eftermiddag med stolthed indfinde sig på medaljeskamlerne og modtage deres Bronzemedaljer!

De havde kæmpet med skader osv. Men INTET kunne stoppe dem, de ville ikke give op – de ville hjem med medaljer, og det var så velfortjent efter en mega flot indsats ved dette års DM!

Fed weekend med massere af badminton. Det var en fantastisk oplevelse og hold da helt ferie hvor kan vi i Borup tillade os at være stolte af vores spillere!

Ikke nok med de vandt Sjællandsmesterskaberne sidste år, men i år efter vinder de Bronze til DM for hold!
Vi kan helt klart tillade os at være mega stolte!!
Vores dreamteam vandt sgu Bronze!!! Super godt gået!

Stort tillykke til spillerne/holdet:
Oliver Søe
Marcus Mundt
Magnus Bjerg
Lucas Grant
Frederikke Bjerg
Frederik Kirkhoff-Nørregaard
Og også stort tillykke til deres trænerne:
Kenneth Steck
Kenneth Grant
Morten Bille

Kæmpe stort tak skal også rettes til deres trænere, for det fantastiske arbejde I gør til træning hver uge. Tak for jeres ukuelige engagement og drive som får vores børn til at møde op uge efter uge, og som er årsag til at der er nogle der kommer hjem med medaljer om halsen. Uden jer ville vi aldrig nå så langt! I er med til at give vores børn nogle fantastiske oplevelser, som er med til at skabe dem og give dem selvtillid og ansvarlighed!
I er guldet i vores klub!

Tak!
På vegne af Borup Badminton,
Træner Tina Jensen

Tip os

57522288


heden@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk