21. juni 2021
Annika Aakjær (tv.), Anne Linnet og Rasmus Walter (nederst) er nogle af navnene på de fire intimkoncerter på Ledreborg Slot, som afholdes i slutningen af denne måned. PR-Fotos.
gallery icon

Se billedserie

Annika Aakjær (tv.), Anne Linnet og Rasmus Walter (nederst) er nogle af navnene på de fire intimkoncerter på Ledreborg Slot, som afholdes i slutningen af denne måned. PR-Fotos.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Coronasikre intimkoncerter i smukke slotslokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Coronasikre intimkoncerter i smukke slotslokaler

Kom til eksklusive intimkoncerter med Anne Linnet, Jacob Dinesen, Annika Aakjær og Rasmus Walter på Ledreborg Slot. Koncerterne er tilrettelagt, så de oveeholder alle coronarestriktioner.

Heden - 13. januar 2021 kl. 08:30

SpotNite gentager efterårets succes og drager i januar 2021 endnu engang ud med eksklusive intimkoncerter på slotte og godser i Danmark.

Koncerterne afholdes i den smukke slotslade på Ledreborg Slot fire dage i januar 2021.

SpotNite var tænkt som et projekt, der havde til formål at sætte ild, gejst og aktivitet i kulturlivet, og efter stor opbakning og tilslutning til efterårets koncerter fortsætter rejsen.

"SpotNite 2020 bekræftede os virkelig i, hvor meget folk trænger til at komme ud. Så det skal de selvfølgelig have muligheden for igen i de samme trygge rammer som sidst," siger Kristian Gislason, der står bag SpotNite-koncerterne.

SpotNite er opstået under COVID-19, og er derfor særligt tilrettelagt samtlige restriktioner. Der er taget højde for siddepladser, afstand, afspritning og generelle sikkerhedsforanstaltninger - ingen overraskelser, intet refunderingsbøvl. Det, du køber billet til, er det, du får.

Hovedfokus for SpotNite er nærvær, tilstedeværelse og sammenhold, og i disse akustiske og helt særlige intimudgaver tager kunstnerne publikum med helt tæt på, helt ind under huden.

Læn dig tilbage, nyd stemningen og overvær kunstnerne i helt unikke rammer og konstellationer.

Køb billetter på www.liveticket.dk

Koncerterne har en begrænset kapacitet af hensyn til COVID-19.

Koncerterne er fordelt over fire dag sidst i januar:

22. januar: Annika Aakjær
23. januar: Anne Linnet

29. januar: Rasmus Walter
30. januar: Jacob Dinesen

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk