1. oktober 2020
Denis fra Ukraine ? en af verdens stærkeste mænd. Foto: Cirkus Baldoni.
gallery icon

Se billedserie

Denis fra Ukraine ? en af verdens stærkeste mænd. Foto: Cirkus Baldoni.
Foto: Veijo Lindgren
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cirkus Baldoni kommer til Borup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cirkus Baldoni kommer til Borup

Onsdag den 23. september gæster Cirkus Baldoni Borup. Blandt artisterne er en af verdens stærkeste mænd, en superakrobat og naturligvis sjove klovne

Heden - 09. september 2020 kl. 08:30

Cirkus Baldoni kører atter på de danske landeveje, og vi glæder os som aldrig før.

Som det eneste cirkus i år gæster Cirkus Baldoni Borup. Det sker onsdag den 23. september kl. 17.00.

Vi i Cirkus Baldoni følger naturligvis corona-situationen nøje. Vi har modtaget de seneste retningslinjer fra myndighederne, som bliver overholdt til punkt og prikke. Vi har opsat håndspritautomater flere steder på Cirkuspladsen samt i toiletvognen.

Alle medarbejdere i billetsalg, kiosk og café arbejder med handsker på. Ved bestilling af pladser bliver en stol ved siden af jer automatisk optaget, således at der holdes god afstand til alle gæster i teltet.

Alle stole og overflader bliver grundigt sprittet af inden hver forestilling. Vi har taget alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at passe godt på jer.

Vi har valgt at kalde årets show POWER. Hvad ligger der i det.... I år byder vi som altid på en bred vifte af fantastiske artister, som vi har hentet fra stort set alle egne af Europa. Som de sidste mange år er showet helt uden dyr, så hvis I ønsker at se dyr optræde, skal der ikke købes billet her.

Ønsker I derimod at se et fantastisk show, med internationale topartister, smukke kvinder, sjove klovner, seje akrobater samt en af verdens stærkeste mænd, så kan I roligt sætte jer tilbage i stolene og lade jer føre ind i en uovertruffen magisk verden. Vores artister er specielt udvalgt til at give en oplevelse i absolut særklasse.

Hele vejen fra Ukraine har vi hentet en af verdens stærkeste mænd, nemlig Denis. I vil blandt andet se ham trække en stor 4-hjulstrækker ind i manegen, blot med tænderne. Men ikke nok med det, efterfølgende vil den samme 4-hjulstrækker køre direkte hen over ham, imens han ligger på manegegulvet! Se det er POWER!

Fra Belgien kommer smukke Martyn, en sand kunstner på sit felt, nemlig quickchange. Med en ynde og charme samt et uovertruffent musikalsk talent virker hun som en virtuos orkan.

Vi har været en tur i Tjekkiet, hvorfra vi møder superakrobaten Michail, der senest kom hele vejen i "Tjekkiet har talent". I vil med egne øjne se hvorfor.

Vi har naturligvis også smukke kvinder, der udover at lave halsbrækkende stunts i luften også mestrer hula hoop-kunsten til fulde.

Intet show uden klovne. Som altid har vi hylende morsomme klovner med, som vil få jer til at grine hjerteligt, også længe efter I har forladt teltet.

Selvfølgelig er Leonardo også med. Han sørger for sammen med direktør Baldoni at følge jer sikkert gennem forestillingen.

Reserver eller køb billetter og se meget mere om forestillingen på www.baldoni.dk.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk