11. august 2020
Natascha Höyer Christiansen (th.) har fået en bronzemedalje for sin præstation til svendeprøven i frisørfaget. Her ses hun sammen med Michelle Conradsen, der også fik en bronzemedalje.
Natascha Höyer Christiansen (th.) har fået en bronzemedalje for sin præstation til svendeprøven i frisørfaget. Her ses hun sammen med Michelle Conradsen, der også fik en bronzemedalje.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bronzemedalje til frisør fra Havdrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bronzemedalje til frisør fra Havdrup

Natascha Höyer Christiansen udmærkede sig til sin svendeprøve i frisørfaget, hvor hun modtog en prestigefuld bronzemedalje for en ekstraordinær præstation.

Heden - 03. juli 2020 kl. 11:02
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en vellykket svendeprøve kan 21-årige Natascha Höyer Christiansen fra Havdrup endelig kalde sig færdiguddannet frisør, og titlen fik hun med bravur.
Nataschas svendeprøve i kategorierne Trend dame, Trend herre og Dameklip 40+ var nemlig udført så præcist, at eksaminatorerne var enige om, at hun fortjente en bronzemedalje sammen med sit svendebrev.

"Jeg er rigtig glad. Jeg havde ikke regnet med at få en medalje, fordi jeg har hørt, hvor svær den er at få. Min familie er også meget glad og stolt. De kan næsten ikke lade være med at fortælle det til alle, de kender," fortæller Natascha.

Natascha har uddannet sig til frisør på NEXT Uddannelse København, hvor hun det sidste stykke tid af sin uddannelse også var i skolepraktik, da hun ikke havde nogen læreplads.

Med en medalje og svendebrev i hånden er Natascha nu klar til at gå nye veje, og hun glæder sig til august, hvor hun skal starte i frisørsalonen How, der ligger i Roskilde.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk