24. maj 2019
Videncafe uge 43
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borups Videncafé sætter spot på godt ulandsprojekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borups Videncafé sætter spot på godt ulandsprojekt
Heden - 23. oktober 2018 kl. 09:41
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byg1By bygger og dekorerer fuglekasse. Pengene for salget af fuglekasserne går til at opbygge en landsby i Burundi i Afrika. Tirsdag 30. oktober kl. 19.00 kan du høre om dette usædvanlige, nonprofit projekt, hvor medlemmerne både gør en forskel i Danmark og i Burundi. Det sker på Borup Bibliotek.

Fuglekasser er små
kunstværker
Du vil bl.a. møde formanden for Byg1By, Bjarne Larsen Kron fra Højelse, og høre, hvordan Byg1By uddanner fattige mennesker, så de selv bliver i stand til at arbejde sig ud af fattigdommen og hvordan foreningen involverer skoler, institutioner, væresteder og kunstnere i at male fuglekasser. Der er selvfølgelig også mulighed for at se og købe fuglekasser og foderhuse.

Videnscaféen
er en lokal opfindelse
I fem år har Videnscaféen sat spot på den store mængde viden, der eksisterer blandt borgerne i Køge Kommune. Her har lokale personer delt ud af deres viden og erfaringer. En viden de har erhvervet gennem deres profession, deres passion eller gennem et usædvanligt livsforløb. Biblioteket hører gerne fra dig, hvis du har en viden eller en erfaring, du gerne vil dele med andre.
Der er gratis adgang til Videnscaféen, men af hensyn til siddepladser anbefales det, at man tilmelder sig via bibliotekets hjemmeside, koegebib.dk

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk