18. november 2018
Borup Fitness uge 23
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borup Fitness afholder sommer event

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borup Fitness afholder sommer event
Heden - 07. juni 2016 kl. 10:56
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 18. juni afholder Borup Fitness sommer event. Medlemmer kan udfordre sig selv og teste mange spændende forskellige træningsmuligheder i centret.
Borup Fitness har i år også valgt, at tilbyde chancen for borgerne i og omkring Borup at deltage i to åbne arrangementer.
Tag naboen, ven eller veninden i hånden og mød op i træningstøj foran Borup Hallen kl. 11.00, og få kort intro til det populære CrossFitness. Der er garanti for sved på panden når du får brugt kroppen til naturlig styrketræning i det fri i knap 50 min.
Bagefter er der mulighed for, at opleve foredrag med Cecilie Mathorne. Hun er en af verdens bedste triatleter og vil fortælle om motivation og sund livsstil. Det er noget hun ved meget om i kraft af 16 Iron man medaljer, heraf vinder af europamesterskabet og 5 gange deltagelse i VM.
Borup Fitness har begrænset 50 pladser til foredraget. Du skriver blot til sommer@borupfitness.dk og fortæller hvor mange pladser du ønsker, og vil efterfølgende på bekræftelse på om du har fået tildeling.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk