22. januar 2018
Børnehuset atlantis 2 uge 4
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnehuset Atlantis inviterer til fernisering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnehuset Atlantis inviterer til fernisering
Opdateret 24. januar 2017 kl. 11:46
Heden - 24. januar 2017 kl. 11:44
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De sidste par uger har stået i kunstens tegn i Børnehuset Atlantis. Børnehuset har haft temauger om kunst og nu er børnene klar til at holde fernisering.

Alle børn har udfoldet deres kunstneriske evner til den helt store guldmedalje og der er blevet malet, klippet, klistret, limet – selv gamle sko kan blive til smukke kunstværker i børnenes kreative hænder.
Kunstprojektet afsluttes med fernisering i Børnehuset Atlantis tirsdag den 31. januar fra kl. 15. Ferniseringen vil være åben for alle interesserede, som har lyst til at se børnenes flotte værker eller høre lidt om dagligdagen og aktiviteterne børnehuset.

Populært børnehus
Flere og flere børn får glæde af de mange glade aktiviteter i det lille private børnehus. Mange forældre vælger børnehuset pga. de små og trygge rammer. "Børnehuset Atlantis oser af god stemning og tryghed og her er en meget hjemlig atmosfære. Personalet er virkelig engagerede og meget dygtige og man kan mærke at de brænder for arbejdet med børnene. Som forældre skal man have en god fornemmelse i maven af det sted, ens børn bliver passet. Og det har man i Atlantis", siger Mette Stalfelt, der er forælder i børnehuset.

Det er også med stor tilfredshed, at børnehusets leder, Jeanne Jacobsen, fortæller, at økonomien i Børnehuset Atlantis er rigtig god. Så god at man kan køre en rigtig høj normering af personale samtidig med at der er luft til at købe nyt til både legeplads og stuerne: "Vi er rigtig glade for de fantastiske rammer, vi har i Børnehuset Atlantis. Det giver nogle virkelig gode muligheder for at gøre det bedst muligt for børnene med masser af nærvær, omsorg og fokus på det enkelte barns udvikling. Vi er utrolige glade for den store opbakning. Det er jo også et skulderklap til os som personale, at så mange nye børn og forældre vælger vores børnehus."
Børnehuset Atlantis melder fuldt hus i børnehaven, mens der fortsat er enkelte ledige pladser i vuggestuen. Vil man være sikker på en børnehaveplads er det en god idé at starte allerede i vuggestuen, da man så er garanteret en plads i børnehaven. Der er også søskendegaranti i Børnehuset Atlantis.

Interesserede forældre kan se mere på børnehusets hjemmeside www.børnehusetatlantis.dk. Har man lyst til at komme forbi og se børnehuset, er man meget velkommen til at ringe til børnehuset og lave en aftale.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk