21. november 2017
Vilde Vulkaner 1 uge 28
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 700 klubbørn fra Roskilde på Vilde Vulkaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

700 klubbørn fra Roskilde på Vilde Vulkaner
Heden - 11. juli 2017 kl. 12:00
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har været endnu et rekordår for børnenes svar på Roskilde Festivalen. 700 børn fra Roskildes klubber deltog i Danmarks største børnefestival Vilde Vulkaner.

Øl er udskiftet med cola og gennemsnitsalderen er væsentlig lavere, men den gode mad og de blandet musikoplevelser har den netop afsluttet Roskilde Festival tilfælles med børnefestivallen Vilde Vulkaner, hvor Roskilde Kommune igen i år var stærkt repræsenteret.

Vilde Vulkaner er de seneste år blevet en eftertragtet begivenhed for kommunens børn, og Roskilde Kommunes klubber kunne igen i år sende godt 700 børn af sted til 3 dage med musik fra L.I.G.A., Carpark North, Hjalmer og Wafande.

Og Vilde Vulkaner var et hit hos de unge festivalgængere.
"Det har været en af de fedeste ture længe med god musik og fede aktiviteter, der var hele tiden noget at lave," Asger Bordum fra 5. klasse.

Fællesskabet
styrkes på tværs
Alle Roskildes klubber var af sted sammen, og både børn og voksne var glade for det fælles arrangement på tværs af klubområderne.

"Det giver et specielt sammenhold på tværs af alder og køn, fordi børnene har mulighed for at bo i 20-personers telte. Det er ikke kun musikken, der tiltrækker børnene, det er ligeså meget det at være i campen og være sammen med vennerne," siger koordinator Maiken Ekstrand Krogdahl.

Vilde Vulkaner Festival blev afholdt første gang i 1995 med cirka 1100 gæster. Nu er deltagerantallet tidoblet. Det samme oplever Roskildes Klubber, der i år har været nød til at oprette en venteliste, selvom det største antal børn nogensinde har været af sted.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk