2. juli 2020
Cosmos kunst 3 uge 28
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 5 dages kunstnerkoloni i Cosmos

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

5 dages kunstnerkoloni i Cosmos
Heden - 06. juli 2018 kl. 09:29
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

11.-17. juli.
Når solen bager, er det dejligt at opholde sig i den kølige CosmosHal midt i Viby og kaste sig ud i kreative aktiviteter – børn og voksne sammen. Hvis det skulle give sig til at regne, er der tag over hovedet og plads til store armbevægelser i den rå hal. Så tag fantasien under armen og vær med i sommerens Kunstnerkoloni – en dag eller alle fem dage.
Det er BilledCosmos - KulturCosmos egen kunstnergruppe – der for fjerde år i træk inviterer til 5 dages Kunstnerkoloni i Cosmos med en række forskellige kreative værksteder. De fem dage er fordelt på to forskellige uger, så ferieramte, der rejser bort, kan have en chance for at være med den ene uge. Kunstnerkolonien er åben hver dag kl. 11-16 og begynder onsdag 11. juli, kører videre torsdag 12. juli og fredag 13. juli. I weekenden er hallen lukket, så de frivillige arrangører kan få tid til at puste ud. Mandag 16. juli åbner Kunstnerkolonien igen, og den slutter tirsdag 17. juli.
Hver dag i kunstnerkolonien er der følgende BilledCosmos værksteder: "Sten saks, papir", "Mal et billede", "Leg med ler", "Genbrugskunst" og "Reportagetegning". BilledCosmos aktive vil være med som igangsættere og materialebestyrere i de forskellige værksteder.
Du kan også komme med dine egne materialer og bruge hallen som atelier. Der er plads til det hele.


Voksbilleder og modelteater
Torsdag 12. juli er der et helt særligt værksted. BilledCosmos har fået kunstneren Poul Erik Bermann til at komme og vise, hvordan man skaber spændende voksbilleder, og deltagerne kan få lov at prøve teknikken af. Det er både for voksne og større børn.
Hvis du kan lide at spille teater på små scener, så har Kunstnerkolonien de første tre dage - 11.-12. og 13.juli – et værksted, hvor du kan bygge dit eget lille modelteater sammen med Birthe Gottlieb. Hermed følger BilledCosmos op på den Modelteaterfestival, som KulturCosmos var medarrangør af i oktober 2017.
Kunstnerkolonien koster 20 kr. pr. deltager pr. dag inkl. materialer. Børn under 10 år skal komme sammen med en voksen, helst en, der også synes det er sjovt at bruge fantasi og fingerfærdighed.
Alle, der har lyst til at se, hvad der foregår, kan kigge indenfor. I Kunstnerkolonidagene rykker CafeCosmos med over i hallen, så man kan købe kaffe/te og kolde drikke.


Naturværksteder
På Kunstnerkoloniens sidste dag, tirsdag 17. juli, holdes der samtidig Naturværksteder for børn, arrangeret af Viby 4H, UdeCosmos og Roskilde Kommunes Sjov Ferie. Her kan børn snitte i træ, kværne korn og bage brød. De kan også tegne og male motiver hentet i naturen. Naturværkstederne er gratis og det meste foregår udenfor.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk