23. januar 2019
Håndbold 3 uge 11
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 141 støttede op om håndbolden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

141 støttede op om håndbolden
Heden - 17. marts 2016 kl. 11:22
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Viby/Gadstrup: Håndboldklubberne i Viby og Gadstrup havde søndag inviteret til workshops i Brøndby Hallen, for at finde ud af, hvordan klubberne i fremtiden kan blive endnu bedre og ikke mindst få endnu flere medlemmer.

Og der var ingen tvivl: De fremmødte ville gerne hjælpe til. Der var trangt om pladsen på gangene i Idrættens Hus i Brøndby søndag den 6. marts, for håndboldforeningerne i Viby Sjælland og Gadstrup havde lejet sig ind i 'Michael Laudrup Loungen'. Der var både børn, unge, forældre, trænere og andre med tilknytning til de to klubber. Faktisk var der så trangt om pladsen, at flere 'røg i vandet' i den vandstribe, der løber gennem hele Idrættens Hus.

'Vi blev meget overraskede over det store fremmøde, og det gør os naturligvis glade, at så mange støtter op om deres klub', siger Torben Nielsen, der er formand for bestyrelsen i Viby IF Håndbold.

Uundværlige frivillige
Som i så mange andre idrætsklubber i hele landet er de frivillige helt uundværlige. Det er de frivillige, der sidder i bestyrelsen, vasker klubtøj, tager en dommervagt, hjælper med at finde sponsorer og meget meget andet. Derfor blev arrangementet i Brøndby også en fejring og hyldest af de mange frivillige kræfter i klubberne. 'Børnene er vores guld, men de frivillige er også helt uundværlige i klubbens daglige praktiske afvikling. Det er også frivillige, der står bag dette arrangement. Det er flot arbejde. Og vi kan altid bruge flere', lyder Torben Nielsens opfordring.

Sammenhold vigtigst
De voksne roterede mellem seks workshops med emner som: Hvordan bliver vi verdensberømte?, Hvordan får vi flere penge?, Hvad er sjovt uden for banen? og Hvordan passer vi på de frivillige? Men også børnene kom på arbejde. De skulle svare på, hvad der betød mest for dem. For eksempel: Venskaber, stævner eller juleafslutning?

En af U10 drengene fra Team Ramsø (Et holdfællesskab mellem de to klubber) havde tænkt meget over opgaven:
'Sammenhold er meget vigtigt, altså at man støtter og hjælper hinanden. Kun på den måde kan man vinde. Så det, synes jeg, er vigtigst.'
Workshoppen blev afsluttet med fællesspisning, hvorefter klubberne fulgtes over i Brøndby Hallen for at se Campions League kampen KIF Kolding København mod IFK Kristianstad. Her fik flere af klubbernes børn autografer af de kendte håndboldspillere.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk