27. februar 2020
Kristian Formanns firma lydtildinfest er flyttet til Sverigesgade i Haslev
Kristian Formanns firma lydtildinfest er flyttet til Sverigesgade i Haslev
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: lydtildinfest flytter fra Næstved til Haslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

lydtildinfest flytter fra Næstved til Haslev
Haslev-Faxe Posten - 28. januar 2020 kl. 10:43
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kristian Formann var kun 18 år gammel da han startede firmaet lydtildinfest. Den gang var det udelukkende på hobbyplan. Nu er der gået to år, og der er tale om et fuldt professionelt firma.

Indtil nu har lydtildinfest haft til huse i Næstved, men er nu rykket til store lokaler i Haslev - nærmere bestemt til Sverigesgade, der hvor hans far Brian Formann bl.a. har Funny World.

Det hele begyndte med at nogle kammerater spurgte Kristian om ikke han kunne lave noget god lyd til nogle fester. Jo, det kunne han da godt. Og det greb om sig, for det rygtedes, at når Kristian leverede lyden, så fungerede det som det skulle.

Det blev til flere og flere henvendelser - og så kom der også lys med. Og røgmaskiner, beerbon-borde, isterninger og til sidst også rigtige DJ's.

I øjeblikket kan Kristian levere lyd, lys og alle de andre ting til ikke mindre end 15 fester på én gang - så den unge mand har fuld fart på, samtidig med at han passer sin uddannelse hos Bygma i Haslev.

Men til september er han færdiguddannet, og så bliver hans fuldtidsbeskæftigelse lydtildinfest - og samtidig køber han sig ind i sin fars virksomhed, der foruden Funny World også omfatter viertilfest og dengodefest - men til den tid bliver det til eventogfest.

Alt skal være 100% i orden

En væsentlig årsag til den store succes for lydtildinfest, skal nok findes i Kristians perfektionisme. Tingene skal spille 100% når han leverer noget. Der skal ikke være en finger at sætte på det han leverer.

De DJ's han samarbejder med er nøje udvalgte. Han kender dem rigtig godt og ved derfor hvilken DJ der passer til hvilket job.

- Nogle er gode til de helt unge, andre til de voksne - og det er jo ikke ligemeget hvem man sender ud. Der er jo forskel på en 18 års fødselsdag og et bryllup, siger Kristian Formann med et smil.

Og hvad udstyret angår, så er det også som det skal være. Alt testes inden det kommer ud til kunden - og så bliver det oven i købet rengjort hver eneste gang. Også kablerne. Og er der kommet en ridse på noget udstyr, så bliver det malet. Tingene skal se ordentlige ud.

I øjeblikket er de fleste kunder private, men lydtildinfest har dog også leveret udstyr til firma- og foreningsfester - og det regner Kristian vil vokse i den nærmeste fremtid.

Man kan læse mere om firmaet på, godt gættet, lydtildinfest.dk

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk