20. marts 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Volleyball - noget for dig?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Volleyball - noget for dig?
Haslev-Faxe Posten - 22. september 2018 kl. 11:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Volley-week: I denne uge afholder ,,Bevæg dig for Livet", Volley Danmark og DGI det landsdækkende arrangement volley-week.

Over hele landet kan alle helt gratis få lov til at opleve en dag i en volleyballklub. Helt lokalt, så er Rønnede IF Volleyball med i arrangementet - og inviterer alle til at opleve en træningsaften torsdag den 27. september kl. 20 til 22 i Rønnedehallen.

Det er ikke et krav at du kan spille volleyball for at møde op, for Rønnede IF Volleyball sørger for at der står instruktører klar til at fortælle om volleyball, de forskellige slag som benyttes - og selvfølgelig får du også mulighed for selv at prøve spillet.

Rønnede IF Volleyball træner i Rønnedehallen, Eskilstrupvej 7 i Rønnede hver torsdag fra kl. 20 til 22. Alle spiller sammen uanset køn og alder, men man skal helst være over 15 år for at deltage.

Er du forhindret i at komme på torsdag, så er du velkommen til at komme en anden torsdag, eller kontakte foreningens formand. Du finder telefonnummer på hjemmesiden www.roennedeif.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk