22. maj 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Terslev Gymnastik- og Idrætsforening fylder 125 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Terslev Gymnastik- og Idrætsforening fylder 125 år
Opdateret 08. august 2018 kl. 18:40
Haslev-Faxe Posten - 07. august 2018 kl. 11:37
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Terslev: 125 år - så gammel bliver Terslev Gymnastik- og Idrætsforening i år - og det fejrer man med genoplivning af den gode gamle sportsuge.

Uge 35 er valgt til jubilæums- og sportsuge, fortæller Karsten Møller, der er i arrangørgruppen sammen med Henrik Bossmann, Jørgen Dahl Jensen, Linda Hansen-Nielsen, Daniel Pallesen og Karl Thiessen.

Og man må sige at der bliver meget at opleve i løbet af ugen. Mandag den 27. august inviteres alle, børn, unge, voksne og modne, til at være med til Zumba i Terslev Hallen.

Tirsdag den 28. august er der Gymnastik-event, inklusive cross-fit, for børn, unge og voksne. Det er også i Terslev Hallen.

Samme dag er der herresenior fodboldtræning på boldbanerne - og også her er alle velkomne til at komme og være med.

Onsdag er der badminton i hallen. Kl. 16.00 til 17.00 er det for børn og unge fra 7 til 14 år. Kl. 17.00 til 19.00 er det for alle over 15 år. Bare mød op og vær med.

Alle piger, kvinder og damer inviteres til fodbold på boldbanerne onsdag aften, og om torsdagen er der senior-idræt med mange nye og spændende aktiviteter.

Jubilæumsreception
Fredag den 31. august er der jubilæumsreception i Terslev Hallen fra kl. 13 til 15.

Og så skulle man måske tro, at det var slut med fejringen af Gymnastik- og Idrætsforeningen, men nej, det er det ikke. Lørdag den 1. september er hallen åben fra kl. 11 til 15 og her bydes der på fodbold for børn mellem 7 og 14 år.

Der er også hoppeborg, popcorn og slush-ice for børn, zumba vor voksne og udstilling af øvrige lokale foreninger, ligesom der er en serie 3 hjemmekamp denne dag.

Hele sportsugen kulminerer med en stor fest i Terslev Hallen fra kl. 17.30 til 24.00. Billetter hertil koster kun 100 kr. og kan købes i Terslev Brugs.

TG&IF blev stiftet som en ren gymnastikforening, men så kom også fodbold og udendørs håndbold med - ja, der var en gang hvor man spillede håndbold udendørs...

Senere kom der bordtennis og badminton med under hatten. Det var da hallen blev bygget i 1991. En hal der i høj grad blev til ved hjælp af frivillige kræfter.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk