4. juni 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort loppe- og kræmmermarked i Faxehallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort loppe- og kræmmermarked i Faxehallen
Haslev-Faxe Posten - 22. oktober 2019 kl. 14:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe: På søndag den 27. oktober er der et stort loppe- og kræmmermarked i Faxehallen fra kl. 10 til 15 arrangeret af lopperiet.com

Det er et marked af den gode gammeldags slags, hvor du, i varme og tørvejr, kan møde andre mennesker, jage det gode loppefund og ikke mindst prutte om prisen.

Det er Lopperiet, som besøger Faxe for første gang, og borgerne har bakket godt op om markedet, så der venter de besøgende en fyldt hal med masser af gode gamle/brugte sager, så mon ikke der er nogle gode loppefund mellem de 75 stader.

- Vi forsøger at skabe nogle hyggelige markeder, som tiltaler mange. Stadeholderne er en blanding af hovedsageligt private med behov for oprydning i gemmerne og så mere rutinerede Loppekræmmere, fortæller Brian Bidstrup fra Lopperiet

Staderne skal hovedsageligt sælge gamle/brugte ting eller husflid. Derudover er der få stader med nye kvalitetsprodukter, som passer fint sammen med de gamle ting og sager. Lopperiet er dog meget opmærksomme på, at markedet hovedsageligt består af gamle/brugte ting og husflid, hvorfor de har en regel om, at minimum 80% af staderne sælger netop det.

- Det er vores ambition at alle, stadeholdere, hallen, de besøgende og vi som arrangører får en god dag. Samtidig er det en stor bonus, at vi alle er med til at støtte genbrugstanken. Mød op og gør et rigtig godt fund. Det andre ikke længere har brug for, står du måske lige og mangler, slutter Lene Bidstrup der driver Lopperiet sammen med sin mand Brian.

Der opkræves 30 kr. i entre, børn under 14 år er gratis ifølge voksne. Hver time trækkes der lod på indgangsbilletten blandt sidste times solgte billetter med flotte præmier til de heldige.

Læs mere på lopperiet.com

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk