26. maj 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort åbent hus i Rønnede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort åbent hus i Rønnede
Haslev-Faxe Posten - 15. september 2019 kl. 11:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rønnede: Lørdag d. 21. september holder ABC Bilsyn, Dinitrolcenter Rønnede. Rønnede Bilsalg og Autobremsen Rønnede (Tidligere Rønnede Autodele) åbent hus på adressen Industrivej 25, 4683 Rønnede. De fire firmaer har til huse i samme bygning og fejrer at Rønnede Bilsalg åbner, at ABC Bilsyn har 10-års jubilæum, samt at Autobremsen har overtaget efter Rønnede Autodele.

Dagen starter klokken 10.00 med udstilling af spændende specialbiler på pladsen. Der vil blandt andet være veteranbiler, såsom Jaguar og Cadillac. Racerbiler (Mercedes DTM) Racermotorcykler (Honda) og en masse andre spændende biler.

Allan Nielsen fra Rønnede Bilsalg lover ekstra mange fine biler på salgspladsen.

- Hvis man køber en af mine salgsbiler denne dag, fylder jeg brændstoftanken op gratis inden levering. siger Allan Nielsen.

Der vil også være opstillet en Racersimulator hvor man kan prøve sit eget racertalent af. Der er fine præmier til de hurtigste.

Omkring middag bliver der tændt op i grillen og pølserne lægges på, og der er selvfølgelig øl og sodavand at skylle efter med.

Inde hos ABC Bilsyn og Dinitrolcenter Rønnede vil der være mulighed for at få sin bil op på liften og se hvor godt rusten eventuelt har fat.

-Vi laver selvfølgelig nogle ekstra gode priser på undervognsbehandling denne dag, smiler Jens Andersen, Dinitrolcenter Rønnede.

Inde hos Autobremsen Rønnede har Bo Petersen gjort klar til det forhåbentlig store ryk ind af gamle og nye kunder, der kan gå på opdagelse i butikken, der udover en masse helt specielle tilbud denne dag, har åbent helt til kl. 16.00. Så der er basis for at gøre en god handel.

Simon fra Racoon og Sonax bilplejeprodukter vil være på pladsen og demonstrere deres mange produkter, blandt andet skumlanser til bilvask. Der er selvfølgelig specielle tilbud på Sonax og Racoon denne dag.

En dækekspert fra Yokohama Danmark vil være i butikken med de nyeste dæktyper og en god snak om forskellige dæk til forskellige behov.

- Hele dagen igennem kører vi med forskellige timetilbud på forskellige varer, så det kan rigtig godt betale sig at dukke op, siger Bo Petersen, Autobremsen Rønnede.

- Og vi har bestilt godt vejr, slutter han.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk