26. maj 2020
Lotte Rostoft (tv) og Vibeke Bastrup står for søvnkurset
Lotte Rostoft (tv) og Vibeke Bastrup står for søvnkurset
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sover du dårligt? Prøv et søvnkursus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sover du dårligt? Prøv et søvnkursus
Haslev-Faxe Posten - 02. oktober 2019 kl. 10:08
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe Kommune: Alle kender vist det med at sove dårligt, eller få sovet for lidt i en periode. Det er ikke rart, men er det noget der står på i månedsvis, så giver det alvorlige problemer.

Faktisk kan det være direkte invaliderende, fortæller sundhedskonsulent i Faxe Kommune, Vibeke Bastrup. Man kan blive deprimeret, kan have svært ved at passe sit arbejde, det kan give problemer i forhold til sine børn og sin samlever, for blot at nævne nogle at de problemer manglende, eller dårlig, søvn kan give.

Og når man først er kommet helt der ud, bør man have hjælp - eller allerhelst før man kommer helt der ud. Og det kan man nu få gennem Faxe Kommune.

Sammen med Lotte Rostoft starter Vibeke Bastrup et søvnkursus, der strækker sig over fem mandage. Første møde er mandag den 21. oktober og herefter mandage i ugerne 43, 44, 45, 47 og 49 - hver gang kl. 16 til 18 på Faxe Sundhedscenter.

Alle borgere der oplever problemer med at sove, er velkomne på kurset. Dog forstået således, at man skal have haft problemerne gennem nogen tid - altså nogle måneder. Man kan ikke komme med på kurset, hvis man ikke har sovet godt et par dage...

Vibeke Bastrup fortæller at det første møde handler om en screening - altså hvor man forsøger at finde ud af hvor og hvordan man skal sætte ind for at få løst søvnproblemet.

Hvis man vil vide mere om søvnkurset, eller tilmelde sig, kan man ringe til kommunens sundhedsafdeling på 5620 4965 mandag til torsdag mellem kl. 11 og 14.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk