12. juli 2020
Klovnen Tulle sørgede for at afspritte alle børn inden showet gik i gang - selv om der vist ikke var meget sprit i hendes flaske...
gallery icon

Se billedserie

Klovnen Tulle sørgede for at afspritte alle børn inden showet gik i gang - selv om der vist ikke var meget sprit i hendes flaske...
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjov, trylleri, popcorn og slush ice i Humlebo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjov, trylleri, popcorn og slush ice i Humlebo
Haslev-Faxe Posten - 30. juni 2020 kl. 11:52
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Haslev: Der var pyntet flot op med flag og balloner. Sisse fra Haslev Bio lavede popcorn og slush ice - og en overraskelse var på vej, så det sitrede af spænding i børnehaven Humlebo i fredags.

Og så ankom overraskelsen - og det var selveste Klovnen Tulle, der underholdt de mange børn, ja, også pædagogerne, med sjov, ballade og trylleri, godt hjulpet af børnene, for hun kunne jo ikke klare det hele uden deres hjælp.

Klovnen Tulle var godt klar over at der er noget der hedder Corona, så hun startede naturligvis med at ,,afspritte" alle børnene inden showet for alvor gik i gang.

Og det med Corona var en af anledningerne til at der skulle være lidt sjov og ballade i børnehaven. Det trængte alle til efter flere måneder med en anderledes hverdag.

Indtil nu har børnene været delt i to områder både inde og ude, men nu har man endelig fået lov til at alle kan færdes frit overalt i børnehaven. Det sku' fejres.

Samtidig var festen et farvel til de store børn, der nu skal til at gå i skole. Faktisk skulle de allerede have gået i skolen, men på grund af Corona er det blevet udskudt, men nu varer det ikke længe, hvilket mange af børnene fortalte Klovnen Tulle.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk