7. august 2020
Aleks Jensen (tv), Steen Wivel og Johannes Barslund har travlt med forberedelserne til Sommersang på Møllegården - og de håber mange vil komme forbi og nyde musikken
gallery icon

Se billedserie

Aleks Jensen (tv), Steen Wivel og Johannes Barslund har travlt med forberedelserne til Sommersang på Møllegården - og de håber mange vil komme forbi og nyde musikken
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er det nu på søndag der er Sommersang på Møllegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er det nu på søndag der er Sommersang på Møllegården
Haslev-Faxe Posten - 29. juli 2019 kl. 16:25
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kongsted: Mange kender ,,Sommersang i Mariehaven" der er arrangeret af Helge Engelbrecht, og foregår i Ansager i Vestjylland - og for et par år siden tænke Aleks Jensen, at sådan noget skal vi da også have her på egnen.

Og når man nu ejer en af de smukkeste pletter i det Sydøstlige Sjælland, så var det da hos Aleks Jensen selv, det skulle foregå. Han ejer Møllegårdens Dyretilbehør og dertilhørende naturlejrplads, hvor også Eskilstrup Kulsvierlaug, der står for den populære Kulsvierfestival, holder til.

Sommersang på Møllegården blev en stor succes, så selvfølgelig gentages den i år - nærmere bestemt nu på søndag fra kl. 13 til 16.30. Der sælges drikkevarer og man er velkommen til at tage mad med, og nyde den i de smukke omgivelser.

Erik Grip
Årets hovednavn er Erik Grip, der har været en del af den danske musikscene siden begyndelsen af 1960'erne - en visesanger af Guds nåde.

Hvem kender ikke hans fortolkninger af Grundtvig, som f.eks. ,,Velkommen i den grønne lund" - eller numre som ,,Når kirsebærtræerne blomstrer" og ,,Åbent landskab".

Anna Kruse
Med den svenske sangerinde, der dog er bosat i København, venter der publikum en stor oplevelse. Hun er kendt for smukke intimkoncerter, for store bigbands og optrædender sammen med Stine Ekblad.

I et udpluk af anmeldelser, lyder det bl.a. ,,et træ greb om hjertet" - ,,kæler for ordene" og ,,nær et mesterværk".

MC Hansen
MC er helt lokal. Han er opvokset i Mosebølle, og kendt over store dele af verden som en fremragende countrysanger. I 2017 blev MC Hansen kåret som årets sangskriver, og haar netop udgivet sit første album på dansk.

MC Hansen dyrker den helt tætte kontakt til publikum - og så findes der næppe et bedre sted end på Sommersang på Møllegården.

Roland og Graubæk
Anders Roland er guitar- og viseveteran, der har vandet og gødet rødderne indenfor mange grene af musiklivet bl.a. som med- og modspiller til Erik Grip i lange perioder i 80'erne og 90'erne. Også hans lyriske guitarsamarbejde med Finn Olafsson kendes han for, men i dag har han mere fokus på folkemusikken.

Den dyrker han sammen med rigsspillemanden Michael Graubæk (violin, bratsch og mandolin). Han er en af landets fineste og mest alsidige violinister med begge fødder plantet i den danske tradition, og med udsyn, fantasi og nysgerrighed på andre spændende genrer.

Michael optræder også med duoen ,,Rannok" og med ,,Neigh­bours and friends". Roland og Graubæk spiller både viser og instrumentale numre - både gammelt og nyt.

Møllegården ligger på Eskilstrupvej 27, 4683 Rønnede.

Billetter til kun 150,- købes på billetto.dk eller hos Møllegårdens Dyretilbehør. Man er velkommen til at komme i god tid, eller blive efter koncerten, og nyde sin medbragte mad. Der sælges drikkevarer på stedet.

Sommersang på Møllegården støttes af Faxe Kommune.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk