4. juni 2020
David, Nichlas, Nick og Lærke med de flotte SDU-huer
David, Nichlas, Nick og Lærke med de flotte SDU-huer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: STU-dimission i Faxe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STU-dimission i Faxe
Haslev-Faxe Posten - 02. september 2018 kl. 11:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Uddannelse: Fredag den 24. august blev flagene hejst og det fine tøj fundet frem på STU Faxe, som til dagligt hører ind under Faxe Sociale Udviklingscenter.

Dagens anledning var at David, Nichlas, Nick og Lærke dimitterede deres STU-uddannelse og efter 3 års undervisning fik både en flot hue for deres ihærdighed og et kompetencebevis som synlig bevis på deres uddannelse.

Hvad de unge kan og skal efter endt STU-uddannelse, er lige så individuelt som de personer de er.

Det bevidste STU teamleder Ann-Kristina Leslie også, da hun i sin festtale valgte at give hver enkelt deres helt egen afskedstale.

Fælles var der dog 5 gode råd, og opfordringen til at tro på sig selv og gå ud i livet og lære andre mennesker det, som de hver især kunne bidrage med.

- I skal ud og finde jeres nye vej, og derfor har I jo brug for nogle ting på vejen. Vi kan ikke forstå, at der gået 3 år siden I trådte ind ad døren, og vi tænker nu ,,hvor blev tiden dog af" - sådan blev der på underviserne vegne talt til eleverne og med disse ord fik de 4 dimitterende en livets rygsæk med ud i verden med forskellige ting som en lille hilsen fra deres undervisere igennem årerne.

Den ene af de dimitterende elever havde som en særlig tak til underviserne skrevet en lille sang, som hun sang foran den store, fremmødte skare af festglade mennesker.

Efterfølgende var der reception for familie, venner, virksomheder og samarbejdspartnere, som eleverne har mødt igennem deres læring ude i verden igennem deres STU-uddannelse.

STU står for Særlig Tilrettelagt Uddannelse.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk