29. maj 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Praktisk Økologi Festival i Karise på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Praktisk Økologi Festival i Karise på lørdag
Haslev-Faxe Posten - 22. oktober 2019 kl. 12:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Karise: Landsforeningen Praktisk Økologi afholder for syvende år i træk sin vidensfestival og denne gang er det i Karise.

Festivalen byder på omkring 35 værksteder, som kredser om økologi og mere selvforsyning. Besøgende kan opleve værksteder om dyrehold, vilde haver og biodiversitet, permakultur, urban gardening, no-dig, fermentering, kompostering, frøsamling, haveredskaber og meget mere.

Værkstederne afholdes af mennesker, der brænder for økologi, og man går helt uden om kompliceret teori og fokuserer på praktisk vidensdeling og masser af inspiration.

På den måde kan alle være med, og på den måde forsøger man at skabe rammen for god inspiration til en grønnere og mere økologisk hverdag for ganske almindelige familier.

På festivalen vil der også være frø- og bogbytteborde. Medbring derfor gerne overskudsfrø, planter og havebøger, som du kan dele med andre.

- Jo mere vi kan udveksle og bytte, des bedre, fortæller Käte Magdalene Gjørup fra Praktisk Økologi.

Værksteder kun for børn
Børn må meget gerne deltage på festivalen. For første gang nogensinde bliver der en værkstedsblok kun til børn. Blandt årets børneværksteder er frøbombe-værksted, snobrød over bål, bokashi-kompostering og presning af æblesaft. Børnene skal kunne hjælpe sig selv eller deltage med en voksen.

Få selv en bod på festivalen
Foreningen inviterer til, at deltagere kan have sin egen, gratis bod på festivalen. Interesserede kan kontakte mikael@praktiskoekologi.dk - og arrangørerne ser rigtig gerne, at boderne også afholder værksteder, så viden om produkterne eller tankerne bag kan deles.

Det koster 350 kr. for medlemmer af foreningen Praktisk Økologi at deltage i festivalen - prisen for andre er 450 kr., mens børn i alderen 3-17 år koster 40 kr.

Priserne inkluderer forplejning hele dagen; morgenkaffe med brød ved ankomst, skøn frokost og eftermiddagskage, samt kaffe og te i løbet af dagen.

Værkstedsholdere har naturligvis gratis adgang til Praktisk Økologi Festivalen.

Festivalen afholdes i Karisehallen lørdag den 26. oktober fra kl. 9 til 17, og det forventes at omkring 350 personer deltager. Karisehallen er åben for værkstedsholdere fra kl. 8 lørdag morgen.

Læs mere på www.oekologi.dk/festival

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk