27. maj 2020
Mette Marie Trankjær
Mette Marie Trankjær
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plej parforholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plej parforholdet
Haslev-Faxe Posten - 15. oktober 2019 kl. 10:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Haslev: Haslev Kirke inviterer torsdag den 7. november kl. 18.30 til en aften hvor parforholdet står i fokus.

- Kærligheden er smuk, stor og vidunderlig. Det er livet i parforholdet også. Men en parrelation kan også være svær, og den har altid brug for pleje, siger sognepræst Ole Bjerglund Thomsen. Han fortsætter:

- og da kirkens budskab og opgave også er at værne liv og kærlighed, er det naturligt for kirken at bidrage til, at mennesker får inspiration til at pleje parforholdet.

Arrangementet indledes i kirken med sange, musik og store ord, der sætter livet i parforholdet ind i en kirkelig ramme. Derefter er der forkælelse gennem tapas og vin, inden aftenens foredrag ved Mette Marie Trankjær.

"Krage søger umage" er titlen, når hun stiller skarpt på, at vi og vores mage ind i mellem bliver nogle temmelig umage størrelser. Mette Marie Trankjær er sognepræst på Falster, og er samtidig en skarp og modig iagttager af menneskelivet. Denne aften deler hun en personlig fortælling om at være gift - og om at blive ved med at være det, trods alle odds. Om at opdage at kærlighed ikke er blind men seende. Om det kludetæppe af relationer en familie udgør. Og om store fortællinger, der viser sig at være de bedste parterapeuter. Der vil være tid til samtale undervejs. Aftenen er åben for alle, men fortrinsvis for dem, der er 50 år eller derunder. Men det er ikke afgørende, om man er i et parforhold, og hvilken parforholds- eller familiekonstruktion, man eventuelt hælder til.

Tilmelding er nødvendig af hensyn til traktement og gennemførelse, senest d. 30. oktober. Tilmelding foregår til en af kirkens præster eller kirkens kontor: kontor@haslevkirke.dk. Der tages entré.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk