19. oktober 2019
Mette Grosbøl
gallery icon

Se billedserie

Mette Grosbøl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nytårskoncert i Terslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytårskoncert i Terslev
Haslev-Faxe Posten - 03. januar 2019 kl. 11:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Terslev: Torsdag den 10. januar kl. 19.00 inviterer Terslev Menighedsråd til en festlig og gratis nytårskoncert i Teslev Sognegård.

Mette Grosbøl og Torleif Steinstø fra Det Kongelige Teater, byder på kendte sange fra La Boheme, La Traviata, Annie get your gun og Porgy & Bess.

Mette og Torleif har arbejdet sammen på Det Kongelige Teater i 14 år, så de kender hinanden rigtigt godt. Aftenens pianist, Andreas Vestbø, bor i Præstø, og er med for første gang.

Andreas Vestbø, Ph.d. er kemiingeniør til daglig, men har arbejdet ved siden af som akkompagnatør i flere år. Han spiller til lidt af hvert inklusiv forskellige fritidskor og solister blandt andet Tomas Ambt Kofod og sin kone Amy Vestbø. Han har også spillet under Charlotte Dagnæs-Hansens ledelse for Præstø-koret og for Præstø og Skibinge kirkekor.

Mette Grosbøl (sopran) er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og efterfølgende på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, med yderlige studier hos Douglas Yates og Arwel Morgan.

Hun startede sin karriere som musicalsanger på Århus Teater og blev ansat i Det Kongelige Operakor i 2005. På Det Kgl. Teater har hun sunget flere solopartier som f.eks. Papagena i ,,Tryllefløjten" og senest moderen til den dræbte pige i den anmelderroste ,,Dead Man Walking.

Mette har en alsidig solistisk karriere spændende fra koncerter over Donna Anna i Mozarts ,,Don Giovanni" til en badeværelsesudgave af belcantoklassikeren ,,Maria Stuart", der foregik på et toilet med blot 5 publikummer af gangen.

Torleif Steinstø (tenor) er født og opvokset i Sverige, men har boet i Danmark siden 2005. Efter sin eksamen fra Musikhögskolan i Gøteborg, med trombone som hovedfag, begyndte Torleif at uddanne sig til operasanger privat hos tenoren Tomas Lind på Gøteborgsoperan, og hos dirigent Gunnar Staern i Malmø. Senere også hos Tonny Landy og Klavs Levinsky i København.

Torleif er siden 2004 fast medlem i Det Kongelige operakor ved det Kongelige Teater. Der har han også sunget roller som Malcolm i Verdis Macbeth, Spoletta i Puccinis Tosca og Normanno i Donizettis Lucia di Lammermoor.

Menighedsrådet byder på boblende vin og kransekage.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk