30. juli 2021
Drengene i det flotte nye spillertøj
Drengene i det flotte nye spillertøj
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt spillertøj til Faxes U13

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt spillertøj til Faxes U13
Haslev-Faxe Posten - 28. oktober 2020 kl. 15:46

Fodbold: Faxe Boldklub U13 drenge har fået nyt tøj. Holdet har i flere år bestået af de samme spillere, men nogle spillere valgte i løbet af sidste efterår at søge til andre klubber.

Heldigvis er der kommet nye spillere til, men med plads til flere spillelystne drenge. En forældregruppe bestående af Louise Grosen Bille, Nadia Butt og Julie Nøddebo Sørensen besluttede at drengene skulle udstyres med nyt spillertøj, kamptøj, en windbreaker og et fritidssæt. De gik i gang med at finde sponsore så drengene kunne få nyt tøj.

- Vi ønskede at skabe synlighed omkring boldklubben og det lokale foreningsliv og så synes vi det er vigtigt man husker de mange frivillige ildsjæle der gør deres for at holde de små klubber i gang, fortæller Julie Nøddebo Sørensen.

Indenfor kort tid havde de fundet sponsore der ville hjælpe dem videre med at udstyre drengene med tøj - nemlig SJEB, Nykredit, Nybolig Faxe, Karise Byg & Anlæg samt Infrateam.

Sommersæsonen er slut og den 30. oktober starter indendørssæsonen og her træner drengene i Faxe Hallen hver fredag fra kl. 15 til 16.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk