24. april 2019
Oplev Pros & Cons under Stafet for Livet
gallery icon

Se billedserie

Oplev Pros & Cons under Stafet for Livet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt fra Stafet for Livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt fra Stafet for Livet
Haslev-Faxe Posten - 10. august 2018 kl. 13:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stafet for Livet Haslev: finder sted den 8. - 9. september, og i næste uge er der møder for både de frivillige og for holdkaptajnerne.

Nu er der mindre end en måned til fjerde udgave af Stafet for Livet Haslev. Styregruppen meddeler, at de fleste brikker er ved at falde på plads og ser frem til endnu en god stafet i Haslev.

Igen i år er det parken ved gymnasiet MSG Haslev i Skolegade, der danner ramme om stafetten. I år med en udvidelse af løbe-/gåbanen. Der etableres en løbebane rundt om den store sportsplads for dem, der vil have lidt mere fart på. Desuden flyttes både scene, indgang og toiletter, og der bliver lagt gulv ved scenen og lagt køreplader, så adgangsforholdene bliver bedre.

Hele arrangementet planlægges og afvikles af frivillige, og på tirsdag den 21. august er der møde for alle frivillige i parken. Omkring 70 invitationer har stafettens formand, Dorte Nybjerg sendt ud.

Onsdag den 22. august afholdes møde for alle holdkaptajnerne, så er det er en god ide at tilmelde sit hold nu. Det kan man på stafetforlivet.dk/stafet/haslev. Der er tilmeldt 22 hold (7. aug.), men holdtovholder Niels Chr. Jørgensen regner da med, at tallet bliver en hel del større.

Erfaringen viser nemlig, at der kommer mange tilmeldinger de sidste dage op til stafetten. Niels Chr. anbefaler dog at tilmelde sig så hurtigt som muligt, dels for at kunne deltage i holdkaptajnmødet dels af hensyn til placering af telt. Eller for at leje sig ind i det fællestelt, der rejses i år. Har man ikke noget hold, er der oprettet et åbent hold, hvor alle er velkomne til at melde sig på.

Døgnet igennem er der masser af aktiviteter og underholdning for både børn og voksne. Musik for enhver smag, bl.a. Pros & Cons, som er en af Sveriges og Europas mest fremtrædende vokalgrupper. Pros &Cons går på scenen lørdag kl. 13.

Klovnen Tulle og tryllekunstneren Steff Ejlertsen er også med igen i år, og i spiseteltet underholder guitarist og singer song writer Tomas Zawadski. Teestrup 4H stiller igen i år med ponyer, og HTT sørger for morgengymnastikken søndag, hvor også FM Enterprise fra Faxe Musikskole spiller.

- Hvad nu hvis det regner igen i år? er der mange, der spørger. Og til det svarer Dorte Nybjerg med et glimt i øjet, at det gør det IKKE. Vejrprognoserne lover både sol og varme flere uger frem, og skulle det vise sig ikke at holde stik, så er der i år taget en række forbehold, så vi undgår at få mudderbad igen i år.

Læs mere på stafetforlivet.dk/stafet/haslev

Fakta
Stafet For Livet er en 18-24 timers holdaktivitet, der gennem oplysning, aktiviteter og underholdning sætter fokus på kræftsagen.

Stafetterne skaber også rum til at mindes dem, der mistede livet til kræft og give håb til dem, der stadig er ramt af sygdommen. Håbet holdes i live via de fremskridt, der sker inden for forskningen, via støtten til de mange der rammes af kræft og gennem oplysning om, hvordan kræft kan forebygges.

Stafet For Livet samler penge ind, så Kræftens Bekæmpelse kan fortsætte det livsvigtige arbejde.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk