16. oktober 2019
Rasmus Gjernmark, Lars Jensen og Thomas Cox Reenberg glæder sig til at byde dig velkommen i Café Højen - bemærk trætoptårnet i baggrunden til venstre
Rasmus Gjernmark, Lars Jensen og Thomas Cox Reenberg glæder sig til at byde dig velkommen i Café Højen - bemærk trætoptårnet i baggrunden til venstre
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu skal der for alvor gang i Café Højen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu skal der for alvor gang i Café Højen
Haslev-Faxe Posten - 06. februar 2019 kl. 10:24
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rønnede: Det er nok ingen hemmelighed, at der har været en del forpagtere af Café Højen på Rønnede Golfklub - men det er slut nu, mener de tre nye forpagtere.

Og de nye er de to lokale, Lars Kristian Jensen og Thomas Cox Reenberg, der bor i Rønnede, samt Rasmus Gjernmark der bor på Frederiksberg.

I køkkenet er det Thomas der er chefen. Han er uddannet kok på Hotel Kirstine i Næstved, og har desuden blandt andet arbejdet på Hotel Frederiksminde i Præstø og Prindsen i Roskilde - så det med at lave god mad fra bunden, er virkelig noget han har forstand på, og noget man fuldt ud vil praktisere i Café Højen.

Rasmus Gjernmark har arbejdet som barchef på forskellige restaurationer i mange år, men vil have mange forskellige funktioner i Café Højen - og det samme gælder for Lars Jensen, der ellers ikke tidligere har været med til at drive en restaurant.

Man skal føle sig rigtig velkommen

Foruden den gode mad, lægger de tre forpagtere stor vægt på at det skal være hyggeligt at komme i Café Højen, og at hver enkelt gæst skal føle sig velkommen - som rigtig velkommen.

Man vil kunne købe Dagens Ret i restauranten. God dansk mad for under 100 kr. Desuden vil der være et steak-kort, rigtig lækkert siger Thomas, og det serveres family-style, altså i skåle på bordet.

Frokost vil man også kunne få i Café Højen i form af smørrebrød, sandwich og burgere, og inden længe vil der også være søndagsbrunch samt mulighed for at få morgenmad i restauranten.

Take-away vil man også tilbyde, ligesom Café Højen vil kunne levere mad ud af huset til store såvel som mindre selskaber - og man vil også kunne holde sin fest eller reception i Café Højen.

Der vil løbende blive afholdt forskellige arrangementer i huset. Det kan være vinsmagning, en quizz-aften eller en fodboldaften, når store kampe skal spilles - og endelig vil der komme aftener med live-musik samt temafester.

Man kan finde Café Højen på facebook, og inden længe vil man også have en hjemmeside, men indtil den er på plads, er man velkommen til at ringe på 8191 6818 for at høre mere om den nye Café Højen på Rønnede Golfklub - restauranten med den fantastiske udsigt ud over den smukke natur og med tårnet ved Brødebæk som nærmeste nabo.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk