27. maj 2020
Caspier Pilmann (tv) og Christoffer Falkenstrøm vil sætte gang i Haslev
Caspier Pilmann (tv) og Christoffer Falkenstrøm vil sætte gang i Haslev
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu skal Piraten også være dansested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu skal Piraten også være dansested
Haslev-Faxe Posten - 27. august 2019 kl. 11:41
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Haslev: Den 1. september får Piraten i Haslev nye ejere - Christoffer Falkenstrøm og Caspier Pilmann. Og så sker der ting og sager, for de nye ejere elsker fest og farver.

De første dage vil der dog være lukket i Piraten, for der skal blandt andet laves nye toiletter og dansegulv, men fredag den 6. september åbner Piraten med et brag af en fest.

DJ Kurt Bo sørger for den helt rigtige åbningsstemning, der forhåbentligt vil lokke mange ud på det nye dansegulv, for en del af det nye koncept er, at Piraten, foruden et ganske almindeligt hyggeligt værtshus, også skal være dansested, så man ikke behøver tage til Køge eller Næstved.

- Men musikken skal altså ikke være så høj, at man ikke kan snakke og hygge sig sammen, siger Christoffer Falkenstrøm. Det skal være musik man kan danse til og lytte til - og musik man kan holde ud.

Foruden live DJ fredage og lørdage vil der komme skiftende temafester med gang i den - sjove konkurrencer, og nok også lidt gratis shots...

Caspier og Christoffer fortæller endvidere at de har bestilt et nyt billardbord, som bliver leveret inden længe. Det kommer fra Søren Søgaard, og er topmodellen med varme - så nu er det slut med undskyldningerne, hvis spillet ikke helt går som man havde håbet på...

Christoffer Falkenstrøm stammer fra Faxe, men bor nu i Skælskør, mens Caspier Pilmann bor i København. De har begge mange års erfaringer fra branchen. Christoffer har et værtshus i Skølskør, og Caspier har været manager på mange værtshuse, bl.a. Dan Turell, og sammen har de musikfestivalen ,,Musik i Skoven" som også kommer til Faxe Kommune næste år.

Piratens åbningstider vil være mandag til torsdag kl. 11 til 22, fredage og lørdage kl. 11 til 04 og søndage kl. 11 til 22.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk