24. marts 2019
Herum Faraj, indehaver af Mobil Doc, har doneret et stort beløb, så Gustav Nielsen (tv) og Emil Elgaard (th) kan komme til Special Olympics
Herum Faraj, indehaver af Mobil Doc, har doneret et stort beløb, så Gustav Nielsen (tv) og Emil Elgaard (th) kan komme til Special Olympics
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu er Emil og Gustavs rejse til Special Olympics sikret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er Emil og Gustavs rejse til Special Olympics sikret
Haslev-Faxe Posten - 05. december 2018 kl. 11:48
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Haslev og Abu Dhabi: Emil Elgaard og Gustav Nielsen, begge fra Haslev, er blevet udtaget til Special Olympics World Summer Games 2019 i Abu Dhabi i bowling. Det har avisen omtalt tidligere.

I den forbindelse kunne man også læse at de selv skulle betale rejsen til Abu Dhabi og opholdet der nede. Ialt omkring 12.000 kr. hvilket unge mennesker jo ikke bare hiver op af lommerne.

Skulle Emil og Gustav have været til ,,det rigtige" OL, havde de fået alt betalt, men når ordet ,,special" tilføjes, så er der ingen organisationer der deler penge ud.

Utilstedeligt med den forskel, syntes Nellie Proustgaard, der har Taxi Rønnede. Derfor støttede hun økonomisk Peter Lange fra Faxe, der er udtaget til Special Olympics i håndbold, og iværksatte samtidig en indsamling, så alle fire idrætsudøvere fra Faxe Kommune kunne komme til Abu Dhabi - den fjerde udtagne er Ditte Laugesen fra Faxe, der er på håndboldlandsholdet.

Også Herum Faraj, der har Mobil Doc på Vestergade i Haslev, synes det er vigtigt at kommunen er repræsenteret ved Special Olympics World Summer Games, der finder sted i marts næste år.

Så derfor har han valgt at støtte Emil og Gustav med tilsammen 5.000 kr. hvilket de naturligvis er meget glade for.

Nu har de nemlig alle udgifter til turen på plads, og kan koncentrere sig om det væsentlige, nemlig at træne en masse, så de kan klare sig godt i Abu Dhabi.

Mobil Doc reparerer mobiltelefoner og computere, og sælger alle former for tilbehør hertil - også til gamere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk