22. oktober 2019
Erhvervskonsulent Henrik Steen Hansen er første mand på banen i Møns Banks nye afdeling i Rønnede - som Michael Dahl fra Karise Byg og Anlæg her aftaler at stille til rådighed for bankdirektør Flemming Jensen
Erhvervskonsulent Henrik Steen Hansen er første mand på banen i Møns Banks nye afdeling i Rønnede - som Michael Dahl fra Karise Byg og Anlæg her aftaler at stille til rådighed for bankdirektør Flemming Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møns Bank åbner ny stor bank i Rønnede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møns Bank åbner ny stor bank i Rønnede
Haslev-Faxe Posten - 21. november 2018 kl. 14:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter succesfulde etableringer i Næstved og Vordingborg de senere år er Møns Bank nu klar til at opprioritere indsatsen overfor kunder på Midt- og Østsjælland, herunder Stevns.

- Vi har besluttet at etablere en slagkraftig afdeling i Rønnede, hvilket sker som følge af bankens stigende aktivitet på Østsjælland gennem de senere år - fra Rønnede mod Haslev og ud mod Stevns, fortæller bankdirektør Flemming Jensen.

Møns Bank overtog aktiviteterne efter Kongsted Sparekasse tilbage i 2013.

- Lige siden har vi mærket en stigende interesse for et pengeinstitut med en lokal profil, hvilket ikke er blevet mindre efter at de landsdækkende pengeinstitutter har nedlagt deres filialer i byer som Faxe, Haslev og Store Heddinge, siger Flemming Jensen.

- Vores erhvervskonsulent Henrik Steen Hansen er én af vores konsulenter, som med bopæl i området har stor indsigt i de lokale virksomheders driftsforhold og rammebetingelser. Han er som sparringspartner med til at løfte væksten hos mange af områdets virksomheder, tilføjer Flemming Jensen.

Central placering
Den nye afdeling placeres i den tidligere rådhusbygning på Industrivej 2 i Rønnede, som entreprenør Michael Dahl fra Karise Byg og Anlæg ejer. Samtidig flytter bankens nuværende afdeling i Kongsted til den nye adresse. I denne forbindelse vil bankens pengeautomat samtidig få en ny placering i Rønnede.

- Det er et område med mange muligheder, og samtidig er det geografisk stort, hvorfor der helt naturligt har været mange drøftelser om placeringen af den nye afdeling. Tilgængelighed for kunderne er prioriteret højest, og valget er blevet en central placering i Rønnede, som er et trafikalt knudepunkt for området, udtaler Flemming Jensen.

Bygningerne rummer gode arbejdsrammer og mødefaciliteter, herunder den gamle byrådssal, der kan anvendes til større kundearrangementer og møder med det lokale erhvervsliv.

Medvirkende til beslutningen om placeringen har også været, at vigtige samarbejdspartnere som Business Faxe bliver bankens nabo, og Østdansk Landboforening ligger lige om hjørnet.

Banken forventer at åbne i løbet af 1. kvartal 2019, hvor 8-10 medarbejdere vil stå klar til at rådgive om erhvervs- og landbrugsfinansiering, formuerådgivning, herunder investering og pension samt realkredit- og ejendomsfinansiering.

,,I de kommende måneder vil vi se os godt omkring efter nye medarbejdere, der er servicemindede og fagligt velfunderede samt har et stort kendskab til de lokale forhold i området, siger Flemming Jensen.

- Men det bliver ikke kun i Rønnede, vi vil betjene kunderne. Vi oplever, at kunderne sætter stor pris på den opmærksomhed og det engagement, de oplever, når vi besøger dem på deres hjemmebane. Så dét vil vi helt klart fortsætte med, uagtet vores nye etablering, siger han.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk