16. juli 2019
Snart er den ejendom Slagter Solberg havde for mange år siden væk, og en tilbygning til Meny kan skyde i vejret, så Lotte og Simon Spring får en meget større butik
Snart er den ejendom Slagter Solberg havde for mange år siden væk, og en tilbygning til Meny kan skyde i vejret, så Lotte og Simon Spring får en meget større butik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Meny i Faxe udvider ud mod Kalkbrudsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Meny i Faxe udvider ud mod Kalkbrudsvej
Haslev-Faxe Posten - 08. februar 2019 kl. 09:25
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forberedelserne er i gang: Det går rigtig godt for Meny i Faxe. Så godt at der er blevet for trangt i butikken. Det gør man nu noget ved.

Det er fire et halvt år siden at Lotte og Simon Spring overtog Meny, og det er gået meget bedre end de havde forventet. Derfor er der behov for at gøre butikken større.

Det gør man ved at rive den gamle bygning, der i tidernes morgen husede slagter Solberg, ned og så opføre en 300 kvadratmeter stor tilbygning. Nedrivningen er i fuld gang.

Tilbygningen går ikke helt ud til Kalkbrudsvej, så der bliver plads til et grønt område ud mod vejen.Tilbygningen kommer blandt andet til at indeholde mælk og mælkeprodukter.

Når den nye bygning er klar vil der komme til at ske ændringer i den eksisterende butik. Grøntafdelingen flyttes væk fra indgangspartiet og ind i selve butikken, mens der indrettes blomsterafdeling i indgangspartiet.

En helt ny vinafdeling vil der også blive lavet, og det må passe Simon Spring rigtig godt, for han er også uddannet sommelier - altså vinekspert.

Der vil også blive bygget et nyt pakkelager til at rumme pakker fra PostNord, GLS og DAO.

Også på parkeringspladsen bliver der lavet om. Det store område med buske fjernes, der plantes træer, der kommer ny asfalt, der laves skråparkering og man vil kunne køre rundt på parkeringspladsen, så dem der kører ind på pladsen ikke kommer i karambolage med dem der er på vej ud.

Det er Dagrofa der ejer bygningerne og grunden, og dermed også betaler for nybygningen - til gengæld får de jo nok en højere huslejeindtægt...

Lotte og Simon Spring er lejere af bygningerne, men bekoster selv alle indvendige ændringer i butikken.

Simon Spring fortæller at går alt efter planen, vil man være færdig med byggeri og indretning midt i juni måned.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk