18. januar 2021
Natascha og Daniel fra Hyllede og Rosie og Victoria fra Vordingborg får skænket boblevand af Tina og Hanne (rød bluse)
gallery icon

Se billedserie

Natascha og Daniel fra Hyllede og Rosie og Victoria fra Vordingborg får skænket boblevand af Tina og Hanne (rød bluse)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Massage og wellness på den skønne naturlejrplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Massage og wellness på den skønne naturlejrplads
Haslev-Faxe Posten - 08. juli 2020 kl. 11:31
Af Torkild Svane Kraft

Eskilstrup: Normalt kan man møde Hanne Olsen og Tina Ehlers i en klinik i Faxe Sundhedscenter, hvor de blandt andet tilbyder massage.

Men de næste par måneder, kan man også møde dem på Møllegårdens utroligt smukke naturlejrplads - hvor også Eskilstrup Kulsvierlaug holder til - altså på Eskilstrupvej 27 ved Kongsted.

Her tilbyder de ,,Skovmagi" - og man må sige at der virkelig er tale om noget magisk. På pladsen, der skråner nedad mod Lilleå, har Hanne og Tina slået en stor tipi op, der er opstillet fire spabade og massagebænke.

På pladsen kan du få en alfatest, som ikke har noget at gøre med om du kan teste om du er en alfahan eller hun. Den handler om en test der afslører hvordan hele din krop har det, så eventuelle ubalancer bliver afsløret.

Herefter kan du få et dejligt fodbad, få lagt en ansigtsmaske og få lindrende massage, hvorefter du kan sænke dig ned i en af de fire boblende spabade - og bare nyde livet.

Og du nøjes ikke med bobler i spa'en - Hanne og Tina skænker også et glas boblevand til dig og byder på frugt. Dertil kommer frokost og snacks, kaffe og te og som afslutning Elverkongens magiske retter kl. 18.30.

Altså en hel dag hvor du kan forkæle dig selv - og din partner. For det er så absolut et tilbud der lægger op til en dag hvor man nyder tilværelsen sammen med den man holder allermest af.

En hel dag med forkælelse for krop og sjæl koster 1500 kr. - men vil man nøjes med lidt mindre - og det vil sige massage, spabad, bobler i glasset og frugt - så er prisen kun 1300 kr. for to personer.

Hvis man nu er ejer af et firma, der vil gøre noget ekstra godt for sine ansatte, så tilbyder Hanne og Tina rabat alt efter hvor mange man er.

Der er højest plads til otte deltagere ad gangen, så man skal bestille tid i forvejen.

Du kan finde flere oplysninger på facebook. Søg efter ,,Hos Hanne og Tina" - og har du ikke facebook, så ring på 2639 4987.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk