22. juli 2019
Henrik og Tina Storm ved Lægårdens Campings hjertestarter
gallery icon

Se billedserie

Henrik og Tina Storm ved Lægårdens Campings hjertestarter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lægårdens Camping - med hjertestarter og god mad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lægårdens Camping - med hjertestarter og god mad
Haslev-Faxe Posten - 12. marts 2019 kl. 09:09
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Store Spjellerup: Tina og Henrik Storm, indehavere af Lægårdens Camping, har netop investeret i en hjertestarter, der er opsat udendørs på bygningen der rummer information, købmandsbutik og café.

Men ét er en hjertestarter, noget andet er hvordan man bruger den. Godt nok fortæller maskinen selv hvad man skal gøre hvis der er brug for den, men at få det forklaret og vist er uomtvisteligt det bedste.

Derfor inviterer Tina og Henrik Storm til et minikursus lørdag den 23. marts kl. 11.00 hvor en medarbejder fra firmaet der har leveret hjertestarteren, kommer og viser hvordan den betjenes.

Lægårdens Camping byder på en kop kaffe, som man kan nyde mens man venter på at det bliver ens tur til at lære hjertestarteren at kende.

Og når man nu er der, kan man nyde den nye store forretning, der er genopbygget efter en brand. Butikken er nok Danmarks største købmandsbutik i forbindelse med en campingplads - og værd at bemærke, så er der også tale om købmandspriser på varerne.

I butikken er der et afkølet rum for frugt og grønt, der er bagerafdeling med friskbagt brød og kager og en rigtig god café hvor man kan købe lækker mad, som man kan spise på stedet eller tage med hjem.

Som noget nyt tilbydes der en lækker fredagsmenu som man kan spise i cafeen eller tage med hjem. Den koster kun 99 i huset og 59 hvis man tager maden med hjem.

Det er Tina Christiansen der sørger for de kulinariske specialiteter. Hun har boet i Italien i mange år, men er nu vendt hjem til Danmark - og det kommer altså kunderne i Lægårdens Camping tilgode i form af lækkert mad med et strejf af Italien.

Man kan også bestille mad - tapas - ud af huset, til få eller mange personer. Bare ring og spørg - eller kig forbi.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk