8. juli 2020
Krasserrevyen er igen i år klar med et brag af en revy
gallery icon

Se billedserie

Krasserrevyen er igen i år klar med et brag af en revy
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krasserrevyen klar med et brag af en revy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krasserrevyen klar med et brag af en revy
Haslev-Faxe Posten - 29. januar 2020 kl. 15:01
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ulse: Sang, musik, latter og en hyggelig atmosfære, er det der møder avisens udsendte, da han en mandag aften åbner døren til Ulse Forsamlingshus.

Det er øveaften for Krasserrevyen - og det går ikke stille af. Her er der plads til sjov og ballade, men også alvor. Alt skulle jo gerne stå helt skarpt til premieren lørdag den 29. februar - og de er godt på vej.

Musikerne holder godt øje med skuespillerne på scenen, så musik og sang går op i en højere enhed - og lydmanden sidder ved sin pult fyldt med knapper, og sørger for at lyden er lige som den skal være.

Instruktøren Bente Petersen holder godt øje med det hele, mens Susanne Rasmussen af og til må træde til, når skuespillerne har glemt teksten. Hun er sufflør, men det går nu ganske godt med at huske teksterne.

Igen i år er mange numre skrevet af Krasserrevyenes egne folk, men der er også numre af landskendte revyforfattere.

I år møder man også ,,Ejner" i skikkelse af Ole Mørkeberg. Ægtemanden der ikke altid slipper heldigt fra sine udtalelser til sin kone, der åbenbart går meget op i sundhed, og fortæller Ejner, at man bliver hvad man spiser.

- Det kan jeg ikke rigtigt forstå, siger Ejner til sin kone. Du spiser jo masser af labre larver...

Affaldssorteringen bliver også taget under kærlig behandling, og den er ikke nem at finde ud af - i hvert fald ikke for Krasserrevyens Erik Fjordside. Hende fra Faxe Forsyning, spillet af Karin Jørgensen, må i hvert fald give op.

Frækkerten fra Cougar-dating
Cougar-dating er meget oppe i tiden. Altså modne kvinder der ønsker en ung viril mand at hygge sig med. Og en sådan moden kvinde er også med i Krasserrevyen. Hun spilles fremragende og hylende morsomt af Christina Christoffersen.

Man befinder sig hjemme hos den modne kvinde, der sidder og venter på første besøg af en ung fyr - spillet af Erik Fjordside. Det ringer på døren og hun lukker ham ind.

Han fortæller at han har taget ,,borgmesterstangen" med - og det synes hun jo lyder rigtig lovende. Det bliver ikke dårligere, da han foreslår at de kan gå ud til køkkenbordet med det samme - eller måske i parken.

- Du er da en rigtig frækkert, siger hun med julelys i øjnene.

Der er bare lige det ved det, at den unge mand er gået forkert. Han skulle have været ind i lejligheden ved siden af, hvor han skulle være besøgeven hos en ældre dame - og den forvikling er særdeles morsom.

Kom selv og se dette fantastiske nummer - og alle de andre.

Krasserrevyen byder på ikke mindre end seks forestillinger i Ulse Forsamlingshus. Der er premiere lørdag den 29. februar. Her starter man kl. 18.00 med en toretters menu, efterfulgt af Krasserrevyen og afsluttende med musik og dans.

Og dagen efter er der revy, kaffe og kage kl. 14. Fredag den 6. marts er der igen spisning, revy og dans og det gentages lørdag den 7. februar og lørdag den 14. marts. Sidste forestilling er søndag den 15. marts kl. 14 med revy, kaffe og kage.

Billetter bestilles på telefon 2484 3531 mellem kl. 17 og 20. Læs mere på krasserrevyen.dk

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk