15. oktober 2019
Natasja Lee Dickinson
gallery icon

Se billedserie

Natasja Lee Dickinson
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncert i Faxe Ladeplads med Dickinson og Sergel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert i Faxe Ladeplads med Dickinson og Sergel
Haslev-Faxe Posten - 22. maj 2019 kl. 13:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Viser i vandkanten: Torsdag den 30. maj kl. 20 er der koncert i Huset40 i Faxe Ladeplads med danske Natasja Lee Dickinson og svenske Göran Sergel.

,,Viser i Vandkanten" afholder som sædvanlig en visekoncert for det lokale publikum. I år har man inviteret Natasja Lee Dickinson og svenske Göran Sergel, fortæller arrangør Almer Simonsen.

Traditionen tro afholdes der nordisk visetræf i Faxe Ladeplads fredag, lørdag og søndag den 31. maj til 2. juni.

- Vores træf er jo en dejlig legeplads for både amatører og professionelle musikere. Alle trænger de til at blive inspireret og gøre opdagelser i hinandens verdener. Da træffet er lukket for offentligheden, synes vi at ,,byen" skal kunne komme på besøg og høre lidt af det der foregår, ligesom træfdeltagerne kan ankomme en dag ,,for tidligt" og få en ekstra musikoplevelse, siger Almer Simonsen.

I år har man valgt den svenske visesanger Göran Sergel, som er en fantastisk guitarist som med sin sang og spilleglæde når ud i mange genrer. Han har dyrket klassisk guitar, og undervist musikglade elever igennem 40 år.

Göran har gennem livet spillet pop, folkemusik og klassisk. Det har medført at han, med et varieret repertoire har kunne spille på gader, pubber og fester, lige fra Luleå i nord til Berlin i syd.

Natasja Lee Dickinson er en prisbelønnet og anmelderrost sangerinde med en karakteristisk stemme. Hun spiller primært egne sange på både dansk og engelsk, indenfor en genre der bedst beskrives som en blanding af folk og en slags dansk americana.

Natasja er lige udkommet med en EP med titlen ,,Tur Retur - og alt det midt imellem"

Billetter kan købes i Frederiks Villa for 100 kr. Resterende billetter kan købes ved indgangen. Eller bestil plads på tlf: 6130 3311.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk