18. oktober 2019
Lea Han
gallery icon

Se billedserie

Lea Han
Foto: Photographer: Marcus Andreassen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klassisk musik i Fruerstuen på Vemmetofte Kloster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klassisk musik i Fruerstuen på Vemmetofte Kloster
Haslev-Faxe Posten - 31. maj 2019 kl. 14:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Musik: Vemmetofte Kloster holder sin forsommertradition i hævd og inviterer torsdag aften, den 6. juni, til klassisk musik i Fruerstuen på Vemmetofte.

Der er efterhånden kommet en tradition for at musikkonservatoriets dygtigste pianister fra tid til anden afprøver deres kunnen på Vemmetofte Kloster op til deres eksamener. Der er i bogstaveligste forstand ,,noget på spil" for de unge musikere, og publikum har ved tilsvarende tidligere lejligheder fået store oplevelser.

Der kommer i år fire pianister. Fælles for dem er, at de studerer hos Amalie Malling, der jo er særdeles kendt af klosterets koncertpublikum.

Det trofaste publikum har allerede hørt kinesiske Lea Han og stevnske Andreas Thrane Sørensen give store musikoplevelser i Fruerstuen, og det bliver spændende at høre dem igen. Lea har vundet 1. pris i Steinway Festivalen og guld i Berlingske Tidendes klassiske musikkonkurrence. Hun er endvidere tildelt Copenhagen Summerfestivals Talentpris.

De to ,,nye" pianister i Fruerstuen er Silas Philipsson og Rasmus Sørensen, der studerer klaver på Musikkonservatoriets bacheloruddannelse hos Amalie Malling.

Til eksamenerne på konservatoriet skal pianisterne kunne spille alt. Programmet denne aften er derfor i sagens natur meget varieret, idet det indeholder både ældre klassisk musik og helt nye kompositioner. De unge musikere vil introducere de spillede stykker.

Publikum får således noget for pengene - rent bortset fra den lille detalje, at det slet ikke koster penge. Der er som sædvanlig gratis adgang, og alle er velkomne. Koncerten starter kl. 20.00.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk