22. oktober 2019
Boghandler Steen Eistrup-Wisler og krimiforfatter Hans-Willy Bautz med bøgerne, som de synes bør ligge under juletræerne og som kan erhverves med dedikation. Privatfoto
Boghandler Steen Eistrup-Wisler og krimiforfatter Hans-Willy Bautz med bøgerne, som de synes bør ligge under juletræerne og som kan erhverves med dedikation. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julegaveidé: Krimi signeret af Haslev-forfatter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julegaveidé: Krimi signeret af Haslev-forfatter
Haslev-Faxe Posten - 04. december 2018 kl. 12:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HASLEV: Lørdag den 8. december, kl. 11-13 kan man møde Haslevs krimiforfatter Hans-Willy Bautz i Haslev Boghandel, hvor det er muligt at erhverve hans krimier med dedikation.

Blandt de mange bøger, der står på hylderne i Haslev Boghandel, er også Hans-Willy Bautz krimier ,,Mord på færgen til Palermo - Michael Bechs rejse til Sicilien" og ,,Mord på Sicilien - Et spor fører til Danmark".

Boghandlerparret Suzanne og Steen Eistrup-Wisler vil naturligvis gerne sælge alle titlerne, men synes, at det er oplagt til jul at skænke en krimi skrevet af en lokal forfatter - og så oven i købet med en personlig dedikation af forfatteren.

Således har parret allieret sig med Hans-Willy Bautz, der vil være i boghandlen kl. 11-13, lørdag den 8. december.

Man går ikke galt i byen ved at erhverve en af haslevittens krimier, hvilket understreges af, at forlagsredaktør Jens Eichler Lorenzen, Forlaget Mellemgaard, sammenligner Hans-Willy Bautz måde at skrive på med Agatha Christies.

,,Mord på færgen til Palermo" har hele sin handling på Sicilien, mens ,,Mord på Sicilien" dels har handling på Sicilien, dels i Haslev, Køge, Faxe, Faxe Ladeplads og på Stevns.

I begge romaner optræder den dansk-tyske journalist Michael Bech og hans veninde, den sicilianske kriminalkommissær Angela Pecci. Ved research og efterforskning kommer de i situationer, hvor de med nød og næppe slipper med livet i behold.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk